KOŽA

Adventski kalendari koje smo s nestrpljenjem iščekivali

The Body Shop predstavlja tri nova Advent kalendara

Sjećate li se one radosti iz djetinjstva kad smo brojali svaki dan do zimskih praznika? Iščekivanje počinje s prvim udahom hladnog zraka, a odbrojavanje već u studenom. Kad ovako, s odmakom pomislimo na to vrijeme, vidimo da draž nije bila samo u praznicima. Već u iščekivanju.

Odbrojavanje do Božića uvijek je bilo divno, no odrasli su uglavnom propuštali svu zabavu, jer je uglavnom bila rezervirana za djecu. Darivanje slatkiša zamotanih u ukrasni papir svaki dan prije Božića postala je slatka tradicija u mnogim kulturama. I to je tradicija koja u svojoj biti slavi dječju radost. Kako bi sačuvao tu razigranu dječju stranu, 2000. kreativni vlasnik trgovine The Body Shop u Danskoj počeo je prodavati proizvode za njegu umotane u ukrasni papir i numerirane za svaki tjedan do Božića, kao poklon iznenađenja za svoje kupce. I tako je nastao prvi The Body Shop adventski kalendar!

Danas, u 2023. godini, adventski kalendari su oni proizvodi koje svi nestrpljivo iščekuju. Ove godine The Body Shop nudi tri različita adventska kalendara s prekrasnim 3D ilustracijama. Ljubitelji njege pronaći će u svakoj ladici i kutiji proizvod koji donosi promjenu.

The Advent of Change | Adventski Kalendar | The Body Shop

Kako uopće proizvod za njegu može napraviti razliku?

Prije svega, zato što su napravljeni od učinkovitih sastojaka prirodnog podrijetla. Vaša koža zaslužuje ljubav i njegu, a The Body Shop je pomno odabrao mala slatka iznenađenja koja će joj pružiti upravo to, uzimajući najbolje što nam je priroda dala. Osim toga, naš planet također zaslužuje ljubav i stoga ovi adventski kalendari slave značajne pozitivne promjene koje se događaju u Community Fair Trade zajednicama vrijednih obrtnika diljem svijeta, koji zahvaljujući upravo tim promjenama - mogu dostojanstveno živjeti od svog raditi.

Laura Keane, globalna direktorica razvoja proizvoda The Body Shopa, izjavila je: "Adventski kalendari obilježavaju blagdansku sezonu jednako kao Pumpkin Spice Lattes i božićni filmovi. Hype je tu s razlogom, a mi smo oduševljeni što ljubiteljima njege kože nudimo tri adventska kalendara za svaki džep i po svačijem ukusu. Ne samo da su adventski kalendari puni proizvoda sa svrhom, oni također nude dodatnu vrijednost."

The Big Advent of Change | Adventski Kalendar | The Body Shop

ZA VAS I ONE KOJE VOLITE - Svaki dan donosi jedan novi proizvod, stvoren s ciljem da svakodnevno uživate u odbrojavanju do Božića.

ZA ZAJEDNICU - Adventski kalendari slave The Body Shop Community Fair Trade partnere koji su pomogli u njihovom stvaranju. Sva tri kalendara obogaćena su sastojcima ili pakiranjima iz partnerstava diljem svijeta, od organskog shea maslaca iz Gane, do papira za pakiranje darova iz Nepala. Pionirski CFT program branda postoji kako bi osnažio svakog obrtnika, farmera i proizvođača uključenog u proizvodnju The Body Shop proizvoda, pomažući dobavljačima da pristupe tržištu na pošten način, dok istovremeno ulaže u društvene i ekološke projekte u mnogim zajednicama.

ZA PLANET - kalendari će pomoći u smanjenju utjecaja na okoliš. Adventski kalendari pažljivo su dizajnirani za ponovnu upotrebu, korištenjem recikliranih materijala i materijala koji se mogu reciklirati tamo gdje to lokalne prilike dopuštaju. Nakon što izvadite svaki proizvod iz The Body Shop adventskog kalendara, možete mu pronaći novu namjenu jer vam brojne ladice i pretinci omogućuju da budete kreativni i smislite kako bi vam mogli koristiti!

The Ultimate Advent of Change | Adventiski Kalendar | The Body Shop

Svakome od nas nedostaje malo čarolije u svakodnevnom životu. Nedostaje nam dječje radosti, one koja nestrpljivo iščekuje blagdanska druženja oko božićnog drvca. Ta iskra koja svaki dan boji u jarke boje. Upravo je to bit The Body Shop adventskog kalendara – u radosti koja proizlazi iz spoznaje da smo učinili nešto lijepo za sebe, za one koje volimo i za planet. Čuvajmo i njegujmo tu radost zajedno!

Za kraj imamo još jedan dodatni savjet za sve koji u svoje dane žele unijeti dašak blagdanske čarolije - The Body Shop je pripremio i dvije limitirane blagdanske kolekcije. Tu je Cherries & Cheer, kolekcija voćno-začinskih mirisa koja spaja mirise divlje trešnje, vanilije i badema, zbog koje će vam dan mirisati na najljepši božićni kolač. Druga je Pears & Share - neodoljiva kombinacija sočne kruške i božura, koja svojim svježim mirisom opija osjetila te svakodnevicu čini raskošnijom i šarenijom. Bilo da ste tim Cherries & Cheer ili tim Pears & Share, u svakoj od ove dvije kolekcije pronaći ćete onu čaroliju koja nam ponekad toliko nedostaje, a koju – čini se – donose samo blagdani.

Foto: PR
Objavljeno: 09.11.2023. u 17:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p