KOŽA

Ako tražite odličan proizvod za uklanjanje šminke, onda ovaj balzam morate isprobati

Balzam koji u tren oka uklanja nečistoće s kože
Čišćenje kože lica spada u najdosadnije skincare korake, pogotovo kada moramo muku mučiti s uklanjanjem make up proizvoda koji nikako da odu s kože lica. Ako još uvijek niste pronašli proizvod koji će olakšati ovaj korak, a da pri tome ne isušuje kožu, onda imamo proizvod koji će vas sigurno osvojiti na prvu!

Možda nisu toliko popularni kao primjerice gelovi ili pak micelarne otopine, no balzami za uklanjanje šminke sjajan su skincare ulov. Osim što nježno, ali učinkovito uklanjaju i najtvrdoglaviji make up, ubrajajući u to i maskare koje je ponekad prava muka ukloniti, balzami zahvaljujući svojoj hranjivoj formuli djeluju izrazito njegujuće na samu kožu lica, ostavljajući ju mekom, nahranjenom i podatnom.

Balzam koji vrijedi baš svaku kunu

Kao apsolutni favorit među balzamima izdvaja se hvaljeni Elemis Pro-Collagen Naked Cleansing Balm koji temeljito uklanja svu vrstu šminke, pa i onu vodootpornu i to u jednom potezu. Proizvod se nanosi na suho lice te se vrhovima prstiju nježno masiraju onečišćena mjesta. Kada se šminka razmaže, dodajte malo vode te nastavite s ovom ugodnom masažom kako bi se šminka, kao i ostale nečistoće u potpunosti otopile, a potom sve zajedno isperite. Ovaj balzam obožavat će baš svaki tip kože, od one sklone nepravilnostima, pa sve do izrazito suhe kože lica, stoga je pravo vrijeme da se pronađe i u vašoj skincare kolekciji!

Elemis Pro-Collagen Naked Cleansing Balm balzam za čišćenje za lice

Foto: Instagram, Elemis
Objavljeno: 09.03.2023. u 11:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p