KOŽA

Ako vam do sada niti jedna krema za lice nije savršeno odgovarala, onda je pravo vrijeme da isprobate ovaj bestseller!

Krema za njegu lica kojoj ćete se uvijek iznova vraćati!

Njega kože zimi poprilično je izazovna za razliku od ostalih sezona, a glavni cilj njege jest zadržati optimalnu razinu hidratacije. Iako zvuči vrlo jednostavno, kvalitetno hidratizirati kožu nije nimalo lak zadatak, što potvrđuju i naše police na kojima se mogu pronaći razni proizvodi za hidrataciju. No, unatoč bogatoj kolekciji koža i dalje poprima suh i beživotan izgled, stoga je pravo vrijeme da u svoju rutinu uvrstite kremu o kojoj se jednostavno ne prestaje pričati!

Kada bismo vas pitali koliko krema za lice ste do sada probali, sigurni smo da se ne bi mogli dosjetiti baš svih krema koje su prošle kroz vaše ruke. Vrlo su rijetki trenuci da neka krema ostaje naš vjerni saveznik dugi niz godina, ponajviše zato što ne ispunjava baš sva naša očekivanja, a također nam je teško ne zaviriti u novitete koji neprestano stižu na police drogerija te kao takvi potiču našu znatiželju. S druge strane, na tržištu postoje one kreme koje su s pravom stekle status kultne i u koje se kunu žene diljem svijeta, a jedna od takvih krema je i hvaljena Clinique Moisture Surge 72-hour intenzivna gel-krema. Negativna recenzija o ovoj kremi jednostavno ne postoji te je riječ o onom proizvodu kojem ćete se uvijek rado vraćati.

Ova krema namijenjena je dehidriranoj koži, što znači da odgovara baš svakom tipu kože, pa i onoj masnoj koja ponekad prekomjerno izlučuje sebum upravo zbog nedostatka hidratacije. Iznenadili bi se koliko masna koža može biti dehidrirana te općenito pojam dehidriranost ne treba vezati za isključivo suhu kožu jer je riječ o stanju, a ne o njezinom tipu. Tekstura ove kreme je gelasta, ali ne ostavlja masni trag na licu te ne 'sjeda' teško na kožu već se lijepo upija. Također je izvrsna kao podloga za puder, a možete ju nanijeti i na već našminkano lice. Što se tiče sastava, glavni su hijaluronska kiselina i aloa vera te ne sadrži ulja i parfeme, pa možete biti sigurni da neće stvoriti nered na licu.

Foto: Instagram
Objavljeno: 08.01.2022. u 14:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p