KOŽA

Ako vaša koža ne podnosi kiseline za piling lica, ovaj proizvod će vam se sigurno svidjeti

Osjetljiva koža će ga obožavati
Slovenski brend Miss Alice pravo je otkriće u svijetu skincarea, njihovi proizvodi ciljano djeluju na potrebe kože, a sastav proizvoda vrlo je obećavajuć. Naime, većina njihovih proizvoda sadrži kombinacije sastojak koji djeluju na određene nepravilnosti, pa se tako na jednostavan način može doći do rezultata, bez korištenja niza proizvoda i duge rutine. 

Kako su kiseline već dobro poznat sastojak u njezi kože, mnoštvo brendova je uvrstilo proizvode s kiselinama u svoju ponudu. Njihovo djelovanje i utjecaj na kožu se razlikuju, no sličnost im je da u prevelikim količinama i čestim korištenjem mogu dovesti do neželjenih iritacija, pogotovo kod osjetljivih koža. Za one koji ne mogu podnijeti kiseline ili jednostavno žele alternativno rješenje, odličan izbor su enzimski pilinzi. Proizvodi s enzimima, poput Miss Alice Refiner Enzyme pilinga, uspješno otklanjaju mrtve stanica se površine kože, a vaša koža će nakon korištenja biti vidno blistavija. 

 


Kako njegovo ime i kaže, Miss Alice Refiner Enzyme piling sadrži voćni enzim koji vrši piling, ali i sastojke za ublažavanje reaktivne kože, poput koloidne zobi koja je poznata po svojim umirujućim svojstvima. Iako su enzimski pilinzi blaži za kožu od kiselina, važno je svejedno ne pretjerivati s pilingom da bi spriječili nadraživanje kože, a to preporučuje i sam brend. Dovoljno je piling koristiti 1-2 tjedno tako da se mala količina nanese u dlan ili u posudicu i doda joj se voda, potom se od tog napravi srednje gusta smjesa i drži se na koži 2-3 minute. 

Miss Alice Refiner Enzyme (25,90€)

Foto: Instagram, Miss Alice
Objavljeno: 09.02.2024. u 12:10
Tagovi: beauty, koža

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p