KOŽA

Beauty proizvodu koji se u svijetu proda svake dvije sekunde nisu odoljele niti brojne Hrvatice

Bioderma Sensibio H2O micelarna voda proslavila je 25 godina u brojnom poznatom društvu!

Jučer je u Velvet cafeu u društvu prijatelja i predstavnika medija Bioderma proslavila 25 godina prve micelarne vode Sensibio H20. Ovoj velikoj obljetnici prisustvovale su brojne zaljubljenice ovog francuskog brenda poput Nataše Janjić Medančić, Nike Turković, Ecije Ojdanić, Mare Bratoš i mnogih drugih.

Za žene koje su ujedno snažne i osjetljive. Bez obzira na njihovu dob, podrijetlo, vjeru ili životni odabir. Svim ženama koje donose osobne, profesionalne, intimne odluke (osporavane ili podržane) koje određuju tijek njihovog života. Bez obzira na to što je izbor, on izražava slobodu odlučivanja kakav život čovjek želi živjeti. Dok ono najvažnije je osjećati se dobro. Već 25 godina Bioderma Sensibio H2O dijeli intimu žena diljem svijeta i prati njihov izbor, 25 godina uz njih, potičući ih da poštuju svoju kožu, 25 godina veze s povjerenjem.

Marija Perić, Mirela Kopun, Petra Jakob, Maja Kurtanjek i Koraljka Mlakar

dr.sc. Marija Buljan

 1995. godine Laboratorij BIODERMA proizvela je prvu micelarnu vodu koja je ikada prodana na svijetu. Sensibio H2O je prva i jedina dermatološka micelarna voda koja je u potpunosti kompatibilna s kožom. Izvorno radeći s dermatolozima, Bioderma je izradila proizvod koji je prilagođen prirodnoj biologiji kože za rješavanje problema osjetljive kože te se tako Sensibio H2O etablirao kao velika inovacija u području higijene. Micele sadržane u formuli osiguravaju uklanjanje nečistoća dok umirujući aktivni sastojci smanjuju iritacije kože. 99% uklanja make up s lica, 98% sitnih čestica i također uklanja 78% teških metala prisutnih u gradskom zagađenju s površine kože ali i iz prvih slojeva kože. Ima fiziološki pH koji poštuje ekosustav kože.

Ecija Ojdanić

Mara Bratoš i Nataša Janjić Medančić

Nika Turković

Magda Smojver, Doris Ostreš, Matea Rozina Nikšić i Lejla Seferagić

 Sensibio H2O micelarna voda ispitana je pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom, a važno je napomenuti kako Sensibio H2O micelarnu vodu nije potrebno ispirati budući da je farmaceutske čistoće te je puno čišća od vode iz slavine koju svakodnevno koristimo. Jedna Bioderma Sensibio H2O prodaje se u svijetu svake dvije sekunde!

Vesna Blašković

Korana Marović

Ivana Pavić

 BIODERMA je brand francuske tvrtke NAOS koja se strastveno bavi biologijom kože već više od 40 godina. Hrvatska podružnica francuske kompanije NAOS djeluje od veljače ove godine kao NAOS ADRIA i koja je pod svoje okrilje preuzela cjelokupno poslovanje branda BIODERMA. Bioderma je temeljena na eko biologiji, a čiji proizvodi se svrstavaju u skupinu dermokozmetike te sadrže prirodne sastojke i komponente izolirane iz ekstrakta ljekovitog bilja, čija je učinkovitost klinički dokazana. Svaki proizvod prolazi 125 testova kvalitete.

Bioderma se prodaje u svim ljekarnama i specijaliziranim ljekarničkim prodavaonicama a uskoro i u DM prodavaonicama s ljekarničkim odjelom!

Tihana Harapin Zalepugin

Mia Matić, Rita Rumora i Nika Matić

Foto: John Pavlish
Objavljeno: 19.06.2020. u 10:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p