KOŽA

Bez čega ovog ljeta ne idete na plažu?

Pripreme za odlazak na plažu kreću od danas

Visoke temperature koje su dobro zažarile gradske ulice nagovještaju kako je ljeto uvelike stiglo, a s njime i planiranje zasluženog godišnjeg odmora. Iako svatko od nas zasigurno ima svoju sliku kako godišnji odmor treba izgledati, ono što nam je zajedničko jest da se on uglavnom nalazi daleko od užarenog gradskog asfalta. Tako su najpopularnije destinacije naravno one uz more, a na koje ćemo osim udobne i prozračne odjeće, ponijeti i svoju beauty rutinu s kojim će ovi ljetni mjeseci biti znatno lakši!

Ljeto unosi brojne promjene unutar naših ormara i kozmetičkih torbica, pakiranje potrebnih stvari za more ponekad zna biti prava noćna mora. Iako bi možda željeli ponijeti cijeli svoj ormar i apsolutno svu svoju beauty rutinu, naša putna torba se niti malo ne slaže s time, stoga smo jednostavno primorani izdvojiti samo nužne proizvode koje ćemo koristiti tijekom svog odmora.

Kako je za vrijeme ljetnih mjeseci sva naša pažnja usmjerenja uglavnom na njegu tijela, nužno je korištenje proizvoda s kojima ćemo u tren oka postići atraktivan izgled. Da je plaža postala nova špica na kojoj se kradu pogledi, sasvim je jasna stvar, stoga je besprijekoran izgled kože nešto bez čega ne planiramo svoj odlazak na plažu. Njega kože ljeti beauty je imperativ, no iako je uvriježeno uvjerenje kako se do sjajnog, zategnutog izgleda ne dolazi preko noći, to ipak ne mora biti slučaj ako koristite kvalitetne proizvode, a čiji sastojci ih čine pravim malim čudom u boci.

Pravi dokaz toga je i InTheLine Slimming krema, koja već godinama potvrđuje kako borba s mrskim celulitom i masnim tkivom ne mora biti dugotrajna i neugodna. Riječ je zapravo o kremi koja je razvijena na temelju iscrpnog znanstvenog istraživanja, a iza kojeg stoje znanstvenici Sveučilišta u Padovi, u Italiji, a također su se pri samom razvoju ove kreme priključili i stručnjaci s područja medicine i kirurgije, eksperimentalne medicine, nutricionisti i stručnjaci za farmaciju. Rezultati su ti koji su zapravo kupili povjerenje brojnih ljubiteljica InTheLine Slimming kreme, a koji su pokazali kako već nakon samo mjesec dana korištenja proizvoda na dnevnoj bazi dolazi do znatnog smanjenja obujma masnih naslaga na području bedara, a također je uočeni i znatno smanjenje debljine površinskog sloja masti i na drugim kritičnim područjima.

Ovako sjajni rezultati zapravo proizlaze iz kvalitetnih sastojaka kojima je ova krema obogaćena, a oni uključuju 2,5 % glicerinske kiseline, odnosno sladića, koji je sve više poznat kao sastojak koji uspješno topi potkožne masnoće. Tako svoje vrijeme izležavanja na ručniku uz opuštajuće zvukove mora, možete učiniti korisnim tako da InTheLine Slimming kremu nanesete nakon tuširanja, kada je koža nešto mekša, i to na područje bokova, bedara, struka i stražnjice, kružnim pokretima u smjeru kazaljke na satu, dva puta dnevno. Osim što ćete napraviti nešto dobro za svoju figuru, također ćete uživati u njezinom prekrasnom mirisu koji će trajati satima, budući da je krema 100% prirodna, a koža je nakon nje naočigled sjajnija.

InTheLine Slimming kremadolazi u elegantnoj crnoj tubici u kojoj se nalazi 100 ml kreme, a koja je sasvim dovoljna za period od mjesec dana svakodnevne upotrebe te uz nju dobijete i metar s karticom na kojoj možete pratiti smanjivanje centimetara kroz četiri tjedna, stoga u svakom trenu možete vidjeti svoj napredak.Odlazak na plažu i razodijevanje u kupaći kostim nikako ne mora biti stresno i neugodno kada u svojoj torbici za plažu imate ključni proizvod, stoga pronađite vremena za ovu beauty rutinu između sunčanja, čitanja omiljenog štiva i ispijanja osvježavajućih koktela!

Foto: PR, Unsplash
Objavljeno: 06.08.2019. u 10:43
Tagovi: njega kože, njega

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p