KOŽA

Često vam pucaju nokti i listaju se? Onda je ovo manikura za vas!

Za ženstven i elegantan izgled noktiju

Osim što su nokti detalj koji zaokružuje naš cjelokupni izgled te mu pružaju ono nešto, način na koji ih održavamo puno toga govori o nama. Pored stila, izgled noktiju najbolji je odraz našeg zdravlja, pa ako vodite borbu s tankim i lomljivim noktima, onda znate da vašem tijelu nedostaje vitamina, minerala ili proteina...

S druge strane, njegovati nokte koji svako malo pucaju ili se listaju nije jednostavno, a još je teže odrediti odgovarajuću manikuru koju nećemo morati prepravljati svaki drugi dan. Koliko god uživamo u razigranim nijansama i nešto upečatljivijim tonovima, kada su lomljivi nokti u pitanju najbolji odabir za njihovo održavanje su nude nijanse koje pristaju baš svakom tonu kože. Možda na prvu zvuče dosadno, no nude nijanse su zapravo pravi odraz klasike te mogu naše nokte učiniti njegovanima i elegantnima te ih ne trebamo redovito prepravljati jer će zbog svoje suptilnosti baš uvijek izgledati uredno i prirodno. Za postizanje savršenog nude looka na noktima sasvim je dovoljno nekoliko slojeva laka u odabranoj nijansi, kao i završni premaz koji će podariti noktima zdravi sjaj.

Upravo je jednostavnost izvedbe razlog zašto je ovaj look toliko omiljen, a vrlo lako ga možete kreirati i sami kod kuće, pa ne zahtijeva nužno odlazak kod profesionalaca. U nastavku smo izdvojili nekoliko prekrasnih manikura koje će vas sigurno inspirirati da se iste pronađu i na vašim noktima!

Foto: Instagram
Objavljeno: 19.01.2023. u 13:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p