KOŽA

Crvena manikura: klasik kojem se uvijek rado vraćamo za vrijeme blagdana

Boja s kojom ne možete pogriješiti
Kada bi nam netko rekao da zamislimo bočicu laka za nokte, najvjerojatnije bismo vizualizirali bočicu crvenog laka. Crvena boja na noktima postala je popularna nakon Drugog svjetskog rata, a kao simbol stila i glamura nosile su je ikone Hollywooda poput Marilyn Monroe i Rite Hayworth. U nastavku potražite inspiraciju za najljepšu crvenu manikuru ove sezone.

Skoro 80 godina nakon, crvena manikura zadržala je status vječnog klasika. Iako je nosiva uvijek, najradije joj se vraćamo u blagdanskom razdoblju. Ono što je posebno privlačno kod crvene manikure je niz nijansi koje možete odabrati kako biste je što bolje uklopili u svoj osobni stil. Jarke crvene, koje u bazi imaju više narančaste ili one koje u svom podtonu sadrže više plavu boju, odaberite ovisno svojoj boji tena za savršen efekt. Isto tako, mat ili sjajni finish te šljokice, omogućit će vam postizanje različitih efekata. U ovom razdoblju slobodno se prepustite nešto sjajnijim i bogatijim nijansama.

Ovom looku možete pristupiti klasično s jednobojnom manikurom u vašoj omiljenoj nijansi ili se poigrati minimalističkim dizajnom na noktima. Savjetujemo da u blagdanskoj sezone ne pretjerate s doslovnim božićnim motivima kako bi vaša manikura zadržala moderan i stylish dojam. Crvena manikura jednako dobro će izgledati i na kratkim i na dugim noktima. Stoga, ne morate brinuti, već samo odabrati svoj omiljeni oblik manikure koji će najbolje odgovarati vašoj dužini nokta.

Foto: Instagram
Objavljeno: 28.11.2022. u 12:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p