KOŽA

Dnevne kreme sa zaštitnim faktorom kao sjajna podloga za puder

Kreme koje njeguju i štite izgled kože lica!

Kada je make up rutina u pitanju, postoji jedno pravilo kojeg se baš nikada ne odričemo, ma koliko god nam svakodnevica bila užurbana, a riječ je o nanošenju hidratantne kreme na samu kožu. Očekivati od pudera da će sjesti sjajno na golu kožu u potpunosti je besmisleno, stoga je itekako važno promišljati o dobroj pripremi kože prije bilo kakvog daljnjeg make up koraka, a upravo to pružaju hranjive dnevne kreme koje će osim pripreme, koži pružiti i potrebnu zaštitu tijekom cijelog dana!

Možda i nismo u potpunosti svjesni važnosti kreme sa zaštitnim faktorom, no činjenica jest da one itekako zaslužuju svoje počasno mjesto u svakoj skincare rutini. Sve češće možemo čuti rasprave o štetnosti UVA I UVB zračenja koja nanose našoj koži ogromnu i nepovratnu štetu, čak i za vrijeme zimskih mjeseci kada sunca gotovo da i nema. Jedan od načina da se od tih štetnih utjecaja zaštite jest redovito nanošenje proizvoda s visokim SPF-om. Tako na tržištu možete pronaći sjajne dnevne kreme koje će zaštititi vašu kožu od preranog starenja, pigmentacijskih mrlja i svih ostalih posljedica sunčevih zraka koje nikako ne želimo susresti na svome licu. No, ako smo svjesni važnosti ovih krema, zašto se i dalje događaju situacije da preskačemo njihovo korištenje?

Naime, dnevne kreme sa SPF-om vrlo često znaju biti masne i teške na koži, a što zna dovesti i do začepljenja pora te kao takve nisu nikako dobra podloga za nanošenje pudera. No, napredak beauty svijeta koji ističemo gotovo stalno, na police brojnih drogerija postavio je neke inovativne proizvode koji svojom glatkom i laganom teksturom pružaju potrebnu zaštitu koži te se kao takve sjajno slažu s tekućim puderima i ostatkom make upa. U nastavku smo izdvojili sjajne dnevne kreme koje se brzo upijaju u kožu, omogućavaju postojanost pudera i ono najvažnije čuvaju zdravlje naše kože!

SUN SECURE Mineralna krema u boji SPF 50+

Avène mineralna zaštita sa SPF 50

Apivita Suncare Sensitive Face Cream

Dermalogica PowerBright TRx Pure Light SPF 50

Kiehl’s Super Fluid UV Defense SPF 50+

Bioderma Photoderm 50+

Foto: Instagram, Bioderma, Kiehl's, Drmalogica, Apivita, Avene, Sun Secure
Objavljeno: 12.02.2020. u 10:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p