KOŽA

Dosadile su vam umjetne trepavice? Onda je pravo vrijeme da isprobate inovativnu metodu uvijanja 'lash lift'!

Kozmetički tretman o kojem se ne prestaje pričati!
Imati duge, čvrste i lijepo uvijene trepavice nedostižan je san mnogima, stoga i ne iznenađuje činjenica kako danas na tržištu možemo pronaći toliko raznovrsnih maskara da im je jednostavno nemoguće znati broj. Već nekoliko sezona sva pažnja preusmjerena je u naš pogled, a kada maskara zakaže ili izgubimo strpljenje s kompliciranim stavljanjem umjetnih trepavica, onda su tu kozmetički tretmani koji s godinama postaju sve inovativniji!

Nadogradnja trepavica tretman je koji je donedavno bio pri samom vrhu kozmetičkih tretmana, no budući da dugoročno dovodi do oštećenja samih trepavica te je nakon nekog vremena potrebno napraviti pauzu kako bi se prirodne trepavice obnovile, sve veći broj žena odlučuje se na metodu koja u Hrvatskoj postaje sve popularnija, a riječ je o lash lift metodi uvijanja trepavica. Ova metoda temelji se na kemijskom uvijanju trepavica i njihovom bojanju. Rezultati su vidljivi odmah, a traju oko 7 tjedana, ovisno o prirodi samih trepavica. U prosjeku za ovaj tretman ćete trebati izdvojili oko 60 minuta, a on uglavnom započinje uvijanjem korijena trepavica, zatim njihovim fiksiranjem, nakon čega se trepavice bajaju. Lash lift metoda  idealna je ako se želite odmoriti od svakodnevnog nanošenja maskare, a istovremeno se ne želite odreći otvorenog i zavodljivog pogleda kojeg pak one pružaju!

Nakon ovog tretmana poželjno je napraviti i botox trepavica jer njihovim bojanjem možemo oslabiti prirodnu strukturu, pa nije naodmet nahraniti ih uljima, proteinima i aminokiselinama koje su zapravo temelj svakog botoxa trepavica. Ono što volimo kod ovog tretmana jest njegov prirodan rezultat i efekt koji traje poprilično dugo, no to također može ovisiti o puno faktora, a koji uključuju i vaše navike, stanje trepavica, kao i odabir kozmetičkog salona.

Objavljeno: 20.05.2020. u 10:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p