KOŽA

FHR 'Holy Grail': otkrijte koju kremu za ruke ste izabrali kao najbolju

Krema za ruke koja se mora pronaći u baš svakoj kolekciji
Znamo da je zima jedan od najvećih neprijatelja zdrave i njegovane kože, a to je posebno vidljivo kada su u pitanju naše ruke. Zahvaljujući niskim temperaturama i vjetru, ovaj dio tijela često zna biti izrazito suh, popraćen osjećajem zatezanja te nerijetko bolan, stoga je važno imati pri ruci hranjivu kremu koja će koži pružiti kvalitetnu zaštitu i dubinsku njegu. 

Koliko god mislili da vodimo računa o zdravlju vlastite kože te na svojoj kozmetičkoj polici imamo pravu malu vojsku pomagača, nekako se najčešće u njezi fokusiramo na područje lica, a manje na ostatak tijela. Najbolji dokaz toga jest suhoća ruku koje su zimi prve na udaru nepovoljnih vremenskih uvjeta, pogotovo ako ne nosimo određenu zaštitu u vidu toplih rukavica. Kako bi ruke ostale njegovane važno je imati u torbici kremu koja će služiti kao spas bolnoj i ispucaloj koži, a ako još uvijek niste pronašli proizvod koji će učiniti značajnu razliku u njezi, onda ste na pravom mjestu!

Svaku drugu subotu na našem Instagram profilu biramo FHR 'Holy Grail' iz pojedine beauty kategorije, odnosno proizvod koji je toliko dobar da mu se kao takvom baš uvijek rado vraćamo. Ovoga puta su se u fokusu pronašle kreme za ruke, a kao apsolutni favorit se izdvojila Neutrogena Concentrated Hand Cream. Ova krema 'zaradila' je najveći broj glasova naših Instagram pratitelja te stekla status  FHR 'Holy Grail' iz kategorije krema za ruke. Njezina formula posebna je po tome što sadrži glicerin zahvaljujući čemu pruža trenutno olakšanje i zaštitu. Prikladna je i za izrazito suhe ruke i ispucalu kožu koja je nakon korištenja primjetno mekša, glađa i bez osjećaja masnoće. 

Neutrogena Concentrated Hand Cream

* Ne propustite sudjelovati u novom FHR 'Holy Grail' odabiru koji će se održati 17. prosinca na našem IG profilu, a gdje ćemo birati najbolju maskaru!
Foto: Instagram, Neutrogena
Objavljeno: 09.12.2022. u 12:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p