KOŽA

Francuska manikura: trend koji će obilježiti prve dane proljeća

Manikure koje želimo vidjeti na svojim noktima
Nećemo se niti okrenuti, a nešto više topliji period godine već će nam pokucati na vrata. Osim što je potrebno smjestiti u svoj ormar nešto laganije i prozračnije modne komade, jednako tako je potrebno obratiti pažnju i na detalje koji imaju sposobnost transformirati naš cjelokupni outfit. Govorimo naravno o manikurama, a koje će ovog proljeća biti nešto razigranije i posebnije no prijašnjih sezona!

Činjenica jest da se trendovi u svijetu manikura neprestano izmjenjuju, no ono što ostaje konstanta jest ljubav prema francuskoj manikuri. Osim što je riječ o klasiku koji baš nikada ne izlazi iz mode, jednako tako je riječ o manikuri koja pristaje baš svakoj dužini noktiju; od onih izrazito kratkih, pa sve do nešto dužeg oblika koji ima sposobnost transformirati baš svaki naš look.

Proljetni trend koji obožavamo

S druge strane, koliko god voljeli vidjeti klasični bijeli french na našim noktima, toliko u proljeće volimo eksperimentirati s bojama, oblicima i simbolima kao što su cvijeće, voće isl., no zašto ne bismo ove sezone na našim noktima nosili oba hit trenda? Manikura koja će obilježiti prve dane proljeća savršen je spoj klasike i nešto vedrijeg dizajna, a posebno omiljeni odabir su pastelne nijanse koje unose razigranost i vedrinu u baš svaki look. Ako ne znate koju manikuru odabrati, onda ste na pravom mjestu jer smo u nastavku izdvojili nekoliko prekrasnih inspiracija koje bismo rado vidjeli i na svojim noktima te smo sigurni da će i vas jednako oduševiti!

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.03.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p