KOŽA

5 sjajnih krema za učvršćivanje i oblikovanje tijela

Njegom do željenog izgleda!

Visoke temperature nikako nisu poticajne da se konačno posvetimo redovitim treninzima, pa tako rad na željenom izgledu uglavnom ostavljamo za nešto hladnije mjesece. No, dok čekamo jesen i povratak nekoj marljivijoj rutini, situaciju možemo barem malo vratiti pod kontrolom korištenjem sjajnih krema, koje pak mogu olakšati cijeli proces učvršćivanja i oblikovanja figure!

Kada je postizanje željene figure u pitanju, zaista nema toga što ne bismo napravili ako bi ju mogli postići u što kraćem mogućem vremenu i uz što manje maku. Pravi dokaz toga su i brojni preparati koji se mogu pronaći na tržištu, a koji svojim inovativnim formulama i sastojcima, garantiraju brze i vidljive rezultate. No, nažalost naše tijelo ne funkcionira tako te je za njegov besprijekoran izgled ipak potreban određeni trud i rad. Provjeren recept za sjajnu figuru je kombinacija zdravih namirnica i redovita tjelovježba, no u tu računicu nije naodmet uvrstiti i učvrščivajuće kreme, pogotovo kada govorimo područjima na kojima je vidljivost mrskog celulita nešto veća.

Primjerice NUXE body Creme Fondante Raffermissante učvršćivajuća je krema s cvjetovima naranče i badema, a koja djeluje na dva načina; zateže i učvršćuje opuštenu kožu tijela te ju bogato hrani. Tako ovu kremu možete nanijeti na područja gdje je vidljivo opuštanje kože, poput grudi, dekoltea, ruke, bokovi, trbuh isl., a volimo ju koristiti jer se brzo upija te ostavlja kožu čvrstom i toniranom. Pored ove kreme, u nastavku smo izdvojili još neke koje će uz vježbanje i prehranu uspješnije dovesti do sjajnog izgleda!

NUXE body Creme Fondante Raffermissante, Avon Works Bust Contour Lift And Tone Cream

Apivita Rose Pepper krema za učvršćivanje i oblikovanje tijela

Afrodita Active Skin - Active Boost gel, Biobaza Anti Cellulite krema za oblikovanje tijela

Foto: Instagram, Apivita, Afrodita, Biobaza, Avon, Nuxe
Objavljeno: 14.08.2020. u 09:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p