KOŽA

Gel za tuširanje koji je nestao s polica zbog serije La Casa de Papel

Citrusne note koje vas neće ostaviti ravnodušnima!

Da je tuširanje puno više od naše osobne higijene te jedna posebna vrsta rituala kojem se veselimo nakon napornog radnog dana, potvrđuju i police omiljenih drogerija koje su prepune mirisnih noviteta, a među kojima gelovi za tuširanje vode glavnu riječ. No ove sezone svu pažnju privukao je jedan gel za tuširanje, ali ne svojim izgledom, mirisom ili nekom inovativnom njegom, već isključivo svojim pametno osmišljenim nazivom...

Toliko toga uzimamo u obzir kada biramo određen skincare proizvod, pa nam tako prvo zapne za oko njegov izgled, zatim miris, a potom obećavajući sastojci kao poticaj da se određeni proizvod na kraju pronađe u našoj shopping košarici. Ove sezone jedan je gel za tuširanje završio kao najprodavaniji i to zahvaljujući svom nazivu, a riječ je o Balea Bella Ciao gelu za tuširanje. Pjesma 'Bella Ciao' nastala je krajem 19. stoljeća kada su ju pjevale radnice na rižinim poljima sjeverne Italije, a kasnije su ju preuzeli talijanski partizani u borbi protiv talijanskih fašista, no pjesma je postala planetarno popularna zahvaljujući seriji La Casa de Papel, u kojoj je zadržala svoj simbol slobode i otpora.

Iako ovaj gel za tuširanje iza sebe nema jasno definiranu suradnju sa spomenutom serijom, sam njegov naziv bio je dovoljan da postane najtraženiji proizvod sezone. Osim poveznice sa spomenutom serijom, ovaj gel odgovara i osjetljivoj koži, neutralizira njezin pH te ostavlja neodoljiv citrusni miris koji se dosta dugo zadržava na koži, a budući da je riječ o limitiranom izdanju, ne propustite nabaviti svoj primjerak!

Balea Bella Ciao gel za tuširanje

Objavljeno: 11.05.2020. u 11:18
Tagovi: njega tijela

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p