KOŽA

Gelovi za tuširanje koje volimo više od parfema

Proizvodi koji će tuširanje učiniti posebnim ritualom!

Činjenica jest kako se naš život zbog pretrpanog rasporeda pretvorio u pravu utrku s vremenom, stoga tražimo svaki slobodni trenutak u kojem bi se maksimalno opustili i jednostavno posvetili sebi. To ne moraju biti dugi i zamorni tretmani uljepšavanja, pogotovo kada svakodnevno tuširanje možete pretvoriti u jedan vrlo posebna ritual.

Za tuširanje možemo reći kako je zapravo puno više od nužne higijene, a što potvrđuju i brojni kozmetički proizvodi koji krase naše kupaonice. Bez obzira gledate li na tuširanje kao sjajan ritual buđenja ili kao opuštajući tretman nakon napornog radnog dana, ono što ovaj ritual čini nešto posebnijim su beauty poslastice u vidu mirisnih gelova za tuširanje. Sigurno ste i sami svjesni kako brojni kozmetički brendovi u svojim kolekcijama kriju proizvode kojima je teško odoljeti te čije formule osim što čiste naše tijelo, ostavljajući ga nešto mekšim i mirisnijim, istovremeno nas razbuđuju i usađuju neku novu energiju koja nam treba za dan koji slijedi. Nekoć se na gelove za tuširanje promatralo kao proizvod koji isušuje našu kožu, no danas to više nije slučaj jer osim što čiste našu kožu, brojni gelovi sadrže nježne formule koje odgovaraju i najosjetljivijim tipovima kože.

L’Occitane Jasmin-Immortelle Neroli

No, ono što posebno volimo kod ovog tipa proizvoda jest primamljiv miris, koji se zadržava na koži i mnogo dulje nakon samog tuširanja. Primjerice, L’Occitane Jasmin-Immortelle Neroli gel za tuširanje sadrži neobičan spoj jasmina, smilja i gorke naranče, a njegova magnetičnost mirisa vašu svakodnevnu rutinu njege tijela pretvara u trenutke čistog užitka! Također smo u galeriji izdvojili i druge gelove za tuširanje koji tako lako mogu zamijeniti omiljene parfeme, stoga odaberite svog favorita!

Biobaza 3 u 1 gel za tuširanje, Melvita latice ruže za tuširanje

Philosophy French Vanilla Bean, Treaclemoon Wild Cherry Magic

The Body Shop Fuji Green Tea, Ziaja Orange Butter 

Foto: Instagram, The Body, Ziaja, Philosophy, Treaclemoon, Biobaza, Melvita, L'Occitane
Objavljeno: 18.10.2019. u 10:12
Tagovi: njega kože, njega

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p