KOŽA

Hidratantne drogerijske kreme koje su kao stvorene za ljetne dane!

Povoljne cijene u kombinaciji sa sjajnim proizvodima!

Unatoč tome što nerijetko više vjerujemo luksuznijim brendovima, nije naodmet priliku dati i povoljnim drogerijskim proizvodima čije je djelovanje i više nego odlično. Hidratanata krema je beauty saveznik koji nam je potreban tijekom cijele godine, ali ipak u ljetnim mjesecima je bez imalo razmišljanja riječ o proizvodu bez kojeg je rutina nezamisliva. Kao što smo spomenuli, drogerijske inačice apsolutno su nas oduševile, stoga nema nikakvog razloga da ih što prije i sami ne isprobate.

Hidratantna krema, kao što i samo ime govori, koži lica pruža hidrataciju i sve ostale potrebne čimbenike koji pomažu da ten bude zdrav, ujednačen i bez neugodnih nepravilnosti. Što se tiče korištenja, preporučuje se svakodnevno nanošenje, ujutro i navečer, a nije naodmet u trenutcima kada znate da ćete biti izloženi suncu, pri ruci imati bočicu i tijekom dana također hidratizirati lice. Uz hidratantu kremu, ono što svakako preporučujemo je da ne zaboravite u organizam unositi dovoljno vode jer to je također jedan od bitnijih faktora koji vode ka željenom tenu. Osim za zaštitu i hidrataciju, hidratantne kreme su odlična podloga koju možete koristiti prije nanošenja pudera ili BB kreme. Tako će makeup proizvod koji nanosite bolje prijanjati te koža neće odavati dojam suhoće.

Budući da je na tržištu dostupan velik broj hidratantnih krema, mi smo u nastavku izdvojili nekoliko favorita koji su se pokazali kao sjajan odabir!

Neutrogena Hydro Boost Face, Avene Skin Recovery Cream

Bioderma Sébium Hydra, Olival ekstra hidratantna krema s uljem smilja

Garnier Bio Lemongrass, MIXA Hyalurogel Light

Objavljeno: 24.07.2020. u 13:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p