KOŽA

Hidratantne kreme za njegu lica koje odgovaraju baš svima

Krema koja se mora pronaći na svakoj kozmetičkoj polici!

Iako imamo običaj svoju skincare rutinu prilagođavati svom tipu kože, koliko god ona bila različita u svojim potrebama, postoji nešto što svaki tip kože treba, a to je hidratacija. Dehidrirana koža najčešći je razlog beživotnog i umornog izgleda lica, a kojem se također dodaje i koja godina više, stoga u nastavku otkrijte kreme idealne za kožu kojoj nedostaje vlage!

Svatko od nas je barem jednom bio toliko okupiran svojim obavezama, da jednostavno nismo stigli svome tijelu pružiti dovoljnu količinu tekućine. Riječ je o itekako neugodnom osjećaju dehidracije, a kojeg s druge strane vrlo često osjeća naša koža. Gubitak vlage nešto je na što najmanje obraćamo pažnju prilikom svoje njege lica, a što je sasvim neopravdano budući da je upravo hidratacija ključ lijepog izgleda kože. Polako, ali sigurno rušimo razne tabue kada je njega kože u pitanju, pa tako i onaj da masna koža lica ne može biti 'žedna'. Potreba za hidratacijom zajednička je baš svim tipovima kože, pa bi se tako dnevna rutina svakoga od nas trebala sastojati od temeljitog čišćenja kože lica i dobre hidratantne kreme koja će to lice njegovati.

 Također koža koja nije nahranjena ne može biti dobra podloga za make up, stoga odabir kreme ovakvog tipa prilagodite svojoj koži tako da onoj suhoj priuštite nešto masnije formule, dok normalna i mješovita koža zahtijeva one laganije. Masnije formule hidratantnih krema dolaze često pod oznakom "riche" što znači bogata, dok za one laganije stoji oznaka "legere", a u nastavu smo izdvojili sjajne kreme koje će održavati vlagu u koži te joj pružiti zdrav i svjež izgled, baš cijeli dan!

Avene Hydrance Optimale Riche krema, La Roche Posay Hydreane Legere krema

Nikel hidratantna krema s narančom  @thestylebungalow

Nuxe Creme Fraiche krema za suhu kožu, Kiehl's Ultra Facial Cream

Foto: Instagram, Nuxe, Kiehl's, Nikel, Avene, La Roche Posay
Objavljeno: 22.10.2019. u 09:59
Tagovi: krema za lice, krema

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p