KOŽA

Hidratantne maske za ruke zbog kojih ćete imati osjećaj kao da ste u kozmetičkom salonu

Za njegovani izgled ruku!

Hrapave, suhe i nerijetko bolne ruke česti je problem za vrijeme zime, kada niske temperature ostave posljedice na ovo osjetljivo i izloženo područje. No, mnogi se ovog problema ne mogu riješiti niti za vrijeme ljetnih mjeseci, čije je stanje znatno pogoršalo i učestalo pranje ruku kao i korištenje agresivnih, dezinfekcijskih sredstava zbog same pandemije...

Za ruke slobodno možemo reći kako nam odmah nakon lica padaju u fokus, pa tako njihov izgled, posvećenost i sama njega puno toga mogu otkriti o osobi. Sigurno je to jedan od razloga zašto hranjivu kremu za ruke možemo pronaći u gotovo svakoj dnevnoj torbici te je neizostavan dio skincare rutine baš svake žene, no ljeti nam ove hranjive i masne formule ne odgovaraju kao što to bude slučaj zimi. Činjenica jest da je ljeti kožu najbolje pustiti da diše te ju ne 'gušiti' masnim i teškim formulama, pa kada je njega ruku u pitaju puno bolje je okrenuti se hranjivom tretmanu koji će pružiti rukama potrebnu njegu nakon koje neko vrijeme možete biti mirni s njihovim tretiranjem.

Riječ je o bogatim maskama za ruke, koje funkcioniraju kao i one popularne maske koje nanosimo na kožu lica; potrebno ih je navući na ruke poput rukavica te ih držati oko 15 do 20 minuta, a zatim višak maske utrljati u kožu. Ove maske fokusirane su na pružanje dubinske hidratacije i na njegu, zbog čega je koža neko vrijeme zaštićena od isušivanja te meka i glatka, a u nastavku smo izdvojili one s kojima ćete imati osjećaj kao da ste na tretmanu u jednom od boljih kozmetičkih salona!

Skin Republic 24k Hand Mask, IROHA Obnavljajuća maska rukavica za ruke i nokte breskva

Le Mini Macaron Vanilla Almond

Nails Inc Thirsty Hands Super Hydrating Hand Mask, Skimono Beauty Hand Mask For Intense Nourishment

Objavljeno: 19.06.2020. u 12:54
Tagovi: njega kože, njega, ruke

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p