KOŽA

Hidratantni serumi koji su kao stvoreni za baš svaki tip kože lica!

Serumi koje se isplati imati u svojoj kozmetičkoj torbici!
Nekoć je alfa i omega svakodnevne beauty rutine bila krema za lice, no s vremenom su se na našim kozmetičkim policama pronašli neki drugi proizvodi bez kojih je svakodnevna njega kože lica postala nezamisliva! Tako su prve redove u njezi zauzeli upravo serumi, a zahvaljujući kojima je skincare rutina postala nešto kvalitetnija i smislenija.

Ako još uvijek niste uvrstili serum u svoju svakodnevnu njegu kože lica, onda je pravo vrijeme da to i promijenite! Serumima se nerijetko tepa da su poput kreme na steroidima , a ovaj proizvod volimo jer zbog svojih minijaturnih molekula može prodrijeti u kožu puno dublje u odnosu na klasične kreme koje se zadržavaju na njezinoj barijeri. Tako koži pružate dubinsku njegu u svim njezinim slojevima, a serume možete koristiti za različite potrebe kože, bilo da vam nedostaje hidratacije, želite umanjiti pokoju nepravilnost ili se želite boriti sa znakovima starenja. Također, serume možete koristiti i u jutarnjoj i u večernjoj rutini, a ako još uvijek niste pronašli serum idealan za svoju kožu, onda sa serumima na bazi hijaluronske kiseline ne možete pogriješiti!

Poznata je činjenica da je hidratacija potrebna baš svakom tipu kože, pa i onom masnom kojeg nerijetko znamo isušivati preagresivnim proizvodima. Upravo nedostatak vode može biti jedan od razloga zašto se pojačano luči sebum na masnoj koži, stoga je dubinska hidratacija nešto na što definitivno trebate obratiti pažnju. U nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih hijalinskih seruma koji su idealni za baš svaki tip kože te smo sigurni da će vas osvojiti na prvu!

Perricone MD High Potency Hyaluronic Intensive Hydrating Serum, Paula's Choice Hyaluronic Acid Booster

CeraVe Hydrating Hyaluronic Serum, L'Oréal Paris Derm Intensives 1.5% Pure Hyaluronic Acid Serum

La Roche-Posay Hyalu B5 Pure Hyaluronic Acid Face Serum, The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Foto: Instagram, Perricone MD, Paula's Choice, CeraVe, L'Oreal Paris, La Roche-Posay, The Ordinary
Objavljeno: 29.07.2022. u 10:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p