KOŽA

Hranjiva i lagana krema za lice koja je pravi drogerijski bestseller

Krema za lice koja u sebi krije vrlo zanimljiv sastojak!

U posljednje vrijeme na drogerijskim policama možemo pronaći pregršt zanimljivih skincare proizvoda koji zaista svojim sastojcima i formulama pomoću sve granice, pa je tako trenutno gorući hit korejska kozmetika. Općenito korejska kozmetika poznata je po svojim kvalitetnim i funkcionalnim proizvodima, stoga ne iznenađuje da su pojedini proizvodi pronašli svoje čvrsto mjesto u našoj svakodnevnoj skincare rutini, a jedna krema iz K-beauty skupine, istaknula se kao apsolutni 'bestseller'!

Brend Cosrx sigurno ste do sada primijetili u drogerijskoj ponudi, no ako vam na prvi pogled djeluje kao svaki drugi kozmetički brend - varate se. Proizvodi ovog brenda specifični su jer u sebi sadrže vrlo neobičan sastojak, točnije filtriranu puževu sluz, koja se naziva pužev mucin, a koji je bogat hijaluronskom kiselinom, bakrenim peptidima i antimikrobnim svojstvima, zbog čega je riječ o preparatima koji sjajno unaprjeđuju rutinu njege kože. Također ovaj brend proslavila je i Emily Ratajkowski, koja redovito na Instagramu dijeli svoje favorite ovog brenda, a kao posebno omiljen proizvod istaknula se hidratantna krema Advanced Snail 92 All In One Cream.

Ova krema sastavljena je 92 % filtrata puževe sluzi, a volimo ju jer je lagana, brzo se upija te stvara blistav izgled kože. Njezina tekstura vrlo je sluzava, ali zahvaljujući brzom upijanju vrlo lako ju možete koristiti kao podlogu za make up, odnosno kao primer, te možete biti sigurni da će make up ostati na svom mjestu. Također ova krema smanjuje vidljivost bora, obnavlja suhu i oštećenu kožu, zadržava vlažnost kože tijekom cijelog dana te joj vraća vitalnost. Njezina cijena je oko 200 kuna, što i nije previše jer će vam proizvod sigurno dugo trajati!

Foto: Instagram
Objavljeno: 31.03.2021. u 11:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p