KOŽA

Hranjive kreme za ruke koje uvijek imamo u svojoj torbici

Njega koju ne smijete zanemariti!

Za vrijeme ljetnih mjeseci, neke proizvode smo ostavili po strani jer se svojom bogatom teksturom nisu baš uklapali u visoke temperature, no dolaskom jeseni uskoro će ponovno pronaći svoje počasno mjesto u našoj svakodnevnoj rutini. Naravno, govorimo o kremama za ruke bez kojih je izlazak iz doma u potpunosti nezamisliv!

Sadržaj naših dnevnih torbica poprilično je raznolik, ali i pretrpan te brojne stvari koje nosimo sa sobom u ispunjavanje svakodnevnih obaveza nisu toliko potrebne. Tako se pored standardnih stvari poput novčanika, ključeva i mobilela, pronađu i poneki beauty proizvodi, a od kojih je krema za njegu ruku najpotrebnija. Toga postajemo poprilično svjesni u nadolazećim mjesecima, kada kombinacija niskih temperatura i vjetra ostavlja itekako uočljiv trag na našoj koži, pogotovo rukama gdje je ona najtanja te kao takva i najosjetljivija. Peckanje, perutanje i suhoća kože nešto je što pravilnom njegom možemo izbjeći, stoga nije naodmet imati pri ruci kremu hranjive teksture koja će biti sjajni saveznik zdrave i njegovane kože.

Ono što karakterizira dobru kremu za ruke jest brzo upijajuća formula, koja je istovremeno bogata hranjivim sastojcima, ali bez ostavljanja masnog osjećaja na rukama. Također ono čemu ne možemo odoljeti kada su kreme u pitanju jest njihov prekrasan miris, pogotovo ako se on dugo zadržava na koži, a u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita kojima se uvijek rado vraćamo u najhladnijoj sezoni!

Biotherm Biomains Age Delaying Hand & Nail Treatment, Nuxe Rêve de Miel Hand and Nail Cream

Biologique Recherche Emulsion Rénovatrice Mains, Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm

Eucerin Dry Skin Therapy Plus Intensive Repair Hand Cream, L’Occitane Hand Cream

Foto: Instagram, Biotherm, Nuxe, Biologique, Aesop, Eucerin, L'Occitane
Objavljeno: 07.09.2020. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p