KOŽA

Hranjive maske za lice koje će sigurno obožavati baš svaki tip kože

Maske za lice koje vrijede baš svaku kunu!

Umoran i beživotan izgled kože lica nešto je s čime se nerijetko susrećemo, a što je samo znak kako je potrebno obogatiti svakodnevnu skincare rutinu. Često se trudimo ubrzati njegu kože lica te učiniti da ona bude što praktičnija i jednostavnija, no ponekad je nužno izdvojiti koju minutu više kako bi se posvetili zdravlju same kože...

Izdvojiti nekoliko minuta u danu samo za sebe ponekad je nemoguća misija pored svih obaveza koje nas vuku za rukav. S druge strane, kada je zdrav i njegovan izgled kože u pitanju, ne preostaje nam ništa drugo nego svijet staviti na pauzu te si priuštiti pravi wellness trenutak, a kako drugačije, nego uz pomoć hranjivih maski za lice. Iako su hidratantne kreme najčešći proizvod za kojim posežemo kada koža postane drastično suha i beživotna, nije loše imati nadohvat ruke nešto bogatiju alternativu ove klasike.

Riječ je naravno o maskama za lice, koje koži pružaju puno više benefita od samih krema i to tako da prodiru dublje u slojeve kože, pružajući kvalitetnu njegu i zaštitu od vanjskih faktora. Maske za lice, čiji je primaran cilj hidratacija kože, idealan su odabir za baš svaki tip jer svakoj koži, pa i onoj masnoj, treba dobra maska koja će poslužiti kao 'čaša vode'. U nastavku smo izdvojili upravo takve maske koje zaista vrijede baš svaku kunu!

Embryolisse Hydra-Mask, Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask with Avocado & Swiss Glacier

Clarins SOS Hydra Refreshing Hydration Mask

Kiehl's Avocado Nourishing Hydration Mask, Drunk Elephant F-Balm Electrolyte Waterfacial Hydrating Mask

Foto: Instagram
Objavljeno: 07.10.2021. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p