KOŽA

Hranjivi maslaci za tijelo koji su kao stvoreni za hladne zimske dane!

Favoriti od kojih se ove zime nećemo odvajati!

Možda prava zima još uvijek nije stigla, barem kada su izrazito niske temperature u pitanju, to ne znači da svojoj koži ne bi trebali pristupati s nešto intenzivnijom i bogatijom njegom. Budući da njega kože ne završava na njezinom licu, već kao naš najveći organ zaslužuje i najveću pažnju, postoje proizvodi koje baš nikada ne bi trebali preskakati u njezi...

Kada je njega kože u pitanju, njega lica nešto je čemu zaista pridajemo možda i previše pozornosti, dok ostatak tijela nekako ostaje zanemaren. Koža kao takva najviše je izložena niskim temperaturama, vjetru i suhom zraku u grijanim prostorijama, stoga ju je potrebno nešto bogatije i njegovati. Ono što je bitno jest kožu nahraniti nakon svakog kupanja ili tuširanja jer ovim ritualom doprinosimo njezinoj suhoći, stoga je neophodno uvrstiti u njegu hranjive maslace za tijelo koji su se pokazali kao sjajni saveznici u njezi kože tijekom hladnijih dana. Iako kremu za njegu tijela sigurno možemo pronaći u baš svakoj kupaonici, maslaci su ti koji su zapravo idealni za zimsku njegu i to zahvaljujući teksturi koja je nešto bogatija.

Tako se maslac na koži ponaša kao zaštitni film te sprječava gubitak tekućine u suhom i hladnom okruženju, pa je koža većinu vremenu zaštićena od vanjskog negativnog utjecaja te puno uspješnije zadržava vlagu. Rezultat je lijepa, nahranjena koža mekog izgleda, a u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita za hladne dane pred nama! 

Biobaza Maslac za tijelo s kakaom i vanilijom

SOL DE JANEIRO Brazilian Bum Bum Cream

Vaseline Whipped Body Butter

Weleda Skin Food Maslac za tijelo za žene

Nashe Cosmetics Maslac za tijelo Aloe

Kiehl's Soy Milk and Honey Whipped Body Butter

Foto: Instagram, Biobaza, SOL DE JANEIRO, Vaseline, Weleda, Nashe, Kiehl's
Objavljeno: 16.11.2021. u 16:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p