KOŽA

Piling i balzam u jednom je sve što nam treba za njegovane usne ove zime

Za lijepe i njegovane usne!

Ako postoji beauty proizvod za kojeg smo sigurni kako nikada neće nestati s polica trgovina, onda je to zasigurno balzam za usne. Ovaj proizvod se može pronaći u gotovo svakoj kozmetičkoj torbici, a za njim najviše posežemo kada niske temperature krenu pokazivati svoje zube. No, ponekad dubinska hidratacija usana nije sasvim dovoljna da one ostanu lijepe i njegovane, a beauty svijet ima i za ovaj problem sjajno rješenje!

Unazad nekoliko godina beauty svijet je polako počeo na prvo mjesto stavljati funkcionalnost, kako skincare proizvoda tako i onih make up. Na policama brojnih trgovina možete pronaći sjajne proizvode koji su odlični za višestruku primjenu, od rumenila koje ne služi samo za osvježavanje obraza, već može biti i sjajno sjenilo ili pak ruž, pa sve do skincare proizvoda koji se mogu koristiti u različite svrhe. Ono čega se zimi definitivno ne odričemo jest dobar balzam za usne, a razloga za to je bezbroj; hladan vjetar i grijanje u prostorijama dobro su poznati neprijatelji kože, pogotovo usana koje je ponekad zaista teško očuvati. Upravo iz tog razloga bi se u vašim kozmetičkim torbicama trebao pronaći proizvod koji spaja hidrataciju i njegu, a riječ je o pilingu i balzamu za usne u jednom.

Posebnost ovog proizvoda jest u tome što dolazi kao miks balzama i pilinga, na kojeg često zaboravimo, a itekako je ključan u očuvanju zdravlja i lijepog izgleda naših usana. Tako istovremeno štitite svoje usne, oslobađate ih mrtvih stanica i to sve u jednom potezu! Primjerice, Labello Caring Scrub Aloe Vera odličan je zbog svoje inovativne formule, a koju krase piling čestice prirodnog podrijetla, aloa vera i vitamin E. Ovaj proizvod nježno uklanja odumrlu kožu usana i to sve bez ispiranja, a nakon korištenja ostaje gladak i njegovan osjećaj te svilenkasto meke usne, a u nastavku smo pored ovog, izdvojili i druge sjajne proizvode koje morate testirati!

Daralis Shea Butter Lip Scrub Makeup Nourishing Moisturizing Lipbalm, Lip Exfoliator Balm Unisex Waterproof Dead Skin Remove

ILIA Lip Exfoliator – Balmy Nights, Dior Addict Lip Glow Color Reviving Lip Balm

Foto: Instagram, ILIA, Dior, Daralis, Lip Exfoliator, Nivea
Objavljeno: 29.11.2019. u 11:19
Tagovi: lice, koža

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p