KOŽA

Imate kremu za lice koja vam nikako ne odgovara? Evo kako ju možete pametno iskoristiti!

Otkrijte zašto baš nikada ne biste trebali bacati proizvod koji vam ne odgovara
Koliko puta vam se dogodilo da ste kupili određenu kremu za lice te polagali apsolutno sve nade u njezinu učinkovitost, a da bi rezultati jednostavno izostali? Sigurni smo da imate poprilično dugačak popis proizvoda kojima ste pružili šansu i koji su vas u konačnici poprilično brzo razočarali, pa su umjesto u vašoj svakodnevnoj skincare rutini, svoje čvrsto mjesto pronašli u košu za smeće...

Brojni su razlozi zašto je toliko teško pronaći odgovarajući proizvod za njegu kože lica, pogotovo kada govorimo o kategoriji krema koje su jednostavno 'must have' baš svake kozmetičke police. Jedan od njih je i taj što je izbor proizvoda zaista ogroman i raznovrstan, pa tako ne znamo od kuda uopće krenuti s odabirom niti koju kremu smjestiti na svoju policu. Također, jedan od razloga je i taj što smo možda krivo procijenili potrebe svoje kože ili ju pogrešno kategorizirali, a što je posebno česti slučaj kod masne kože lica koja nerijetko zahtijeva dodatnu hidrataciju, umjesto aktivnih i često isušujućih proizvoda. Nadalje, prilikom odabira proizvoda često se vodimo i s brojnim marketinškim strategijama i neopravdanim hypom na društvenim mrežama, a zbog čega veliki broj kvalitetnih i učinkovitih proizvoda jednostavno padaju u posve drugi plan.

Činjenica jest da su razlozi koji dovode do pogrešnog odabira kreme za lice brojni, no kada do toga dođe, znači li to da nam jedino rješenje koje nam preostaje jest jednostavno baciti proizvod u smeće? Naravno da ne! Ono što često zaboravljamo jest to da je koža naš najveći organ te kao takva zaslužuje njegu od glave do pete. Tako svoju neiskorištenu kremu koja stvara nered na licu vrlo lako možete iskoristiti kao hranjivu kremu za njegu ruku ili pak stopala!

Područje koje također često preskačemo u njezi jest ono koje prvo odaje naše prave godine, a to je upravo vrat! Tako kremu koja ne odgovara koži lica možete iskoristiti za njegu vrata, a gdje će zasigurno puno bolje funkcionirati i osvariti željene rezultate. Ovi načini korištenja na prvu neodgovarajućeg proizvoda su savršen pokazatelj kako se baš sve oko nas može nanovo iskoristiti te se pokazati u nekom drugom, boljem svijetlu!

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.11.2022. u 22:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p