KOŽA

Isprobali smo ceramidne kapsule s vitaminom C za ujednačeniji ten i oduševili se

Novitet koji se mora pronaći u vašoj kozmetičkoj torbici!

Nakon toplog ljeta i pomalo neopterećenog pristupa njezi kože lica, vodeći se onom poznatom "manje je više", nešto hladniji mjeseci donijeli su sa sobom brojne promjene u našoj skincare rutini. Tako uglavnom težimo beauty rješenjima koja će osvježiti naš izgled i učiniti ten ujednačenijim, a mi smo isprobali proizvod koji vašoj koži pruža baš sve navedeno!

Moramo priznati kako korištenje kapsula u svrhu ljepote i nije baš rutina koja je zaživjela u našoj svakodnevnoj skincare rutini, no možda je sada pravo vrijeme da se stav prema ovom beauty novitetu promjeni. Brend Elizabeth Arden poznat je po svojim bestsellerima, primjerice po kremi Green Tea Honey Drops Body Cream koja se sigurno nalazi na gotovo svim kozmetičkim policama, no ovaj brend je također izazvao prvu revoluciju u industriji njege kože. Riječ je o biorazgradivim kapsulama Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum u kojima se nalaze ceramidi, identični prirodnim ceramidima kože, a koji su savršeno pohranjeni i zaštićeni u kapsuli. Iako biste po izgledu kapsule pomislili kako se ona koristi kao kakva tableta, ono što je potrebno jest pažljivo ju otvoriti na samom vrhu te istisnuti sadržaj koji ćete utapkati na očišćenu kožu lica.

Tekstura sadržaja kapsule je slična suhom ulju, u kojem se nalazi kombinacija moćnih sastojaka poput vitamina C za blistav i svjež izgled lica te cermaidi za što duži mladenački izgled kože. Ovaj serum je najbolje nanositi prije svoje noćne kreme, na očišćenu kožu lica, područje vrata i dekoltea, a rezultate možete primijetiti odmah pri samom buđenju, u vidu ujednačenijeg tena i sjajnog izgleda kože!

@elizabetharden

@taraleighrose Elizabeth Arden Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum

Objavljeno: 07.11.2019. u 11:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p