KOŽA

Isprobali smo kremu za područje ispod očiju koja vrijedi baš svake kune

Proizvod koji opravdava svoju visoku cijenu!

Kada govorimo o skincare rutini, ono što ste sigurno do sada mogli naučiti iz vlastitog iskustva jest da cijena nekog proizvoda ne garantira njegovu kvalitetu. Koliko god ponekad bili spremni uložiti nešto više novaca u određeni proizvod sa željom da konačno bude na našem licu funkcionalan, najčešće umjesto željenog efekta dobijemo razočarenje. No, ovo nije jedna od takvih tužnih beauty priča...

Tako u bogatom beauty svijetu možete pronaći raznovrsne proizvode koji ne rijetko obećavaju napraviti čudesa za naš izgled lica, a to se najčešće odrazi i na naš novčanik. Nemamo ništa protiv nešto skupljih skincare proizvoda, kao niti onih nešto povoljnijih jer zaista kvaliteta i garancija kako će se ponašati na našoj koži ne polazi od njegove cijene već od sastojaka, kao i naše sposobnosti prepoznavanja potreba same kože i pravovremeno odgovaranje na njih, no ono što nam je posebno važno prije kupovine određenog proizvoda jest da imamo baš sve potrebne informacije o njemu.

@begumkececii

Kako se približavaju nešto hladniji dani te se polako pozdravljamo s ljetnim mjesecima, važno nam je imati na svojoj kozmetičkoj polici beauty proizvode koji će sakriti naš umoran izgled lica te s kojima će neželjeni podočnjaci postati daleka prošlost. Upravo iz tog razloga smo odlučili isprobati toliko hvaljenu okoloočnu Sisley Eye Contour Mask masku, koju zapravo možete tretirati i kao kremu u svojoj noćnoj skincare rutini. Cijena ove kreme jest oko 1000 kuna te spada među nešto luksuznije proizvode za njegu kože lica, a ako ste željeli imati proizvod nakon kojeg ćete odmah vidjeti rezultate, onda je ovo pravi odabir! Sama tekstura proizvoda je gelasta, bez nekog intenzivnog mirisa i pomalo ljepljiva među prstima. Najbolje je da ju nanesete prstom, odnosno prstenjakom jer je najnježniji za tretiranje ovog osjetljivog područja i to laganim tapkanjem na području ispod oka (vodite računa da kremu stavite malo niže od samog oka kako ga ne biste iziritirali jer su mišići oko ovog područja podosta pokretljivi pa će svakako maska prodrijeti i u gornje okoloočno područje).

@sisleyparisofficial

Vrlo malo proizvoda je dovoljno da nahranite ovo područje, a iako u uputama stoji kako je nakon 10 minuta držanja maske potrebno blazinicom ukloniti višak, mi smo ju tretirali kao klasičnu kremu i ostavili cijeli proizvod tijekom noći. Ono što se prvo može primijetiti jest da je koža naočigled zaglađenija i osvježena, a dehidracijske borice su vidno smanjene te se nove zapravo i ne stvaraju. Također ovaj proizvod vrlo uspješno rješava problem natečenosti, stoga je sjajan za sve one čiji životni tempo uključuje premalo spavanja!

Sisley Eye Contour Mask   @sisleyparisofficial

Objavljeno: 03.09.2019. u 14:27

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p