KOŽA

Isprobali smo među prvima novi Yves Saint Laurent parfem koji nas je osvojio na prvu

Novi luksuzni miris poznatog brenda!

Sinoć je neo-renesansna palača u samom srcu Zagreba, Muzej Mimara, odisala luksuzom i mirisnim potpisom Yves Saint Laurenta. Moć, nezavisnost i sloboda oduvijek su bili upisani u DNK Yves Saint Laurenta, a sada je predstavljen i miris koji utjelovljuje iskonsku viziju branda, Libre!

Sam dizajner je rekao: "Svjestan sam da sam modu doveo u novo stoljeće i da sam ženama omogućio pristup jednom svijetu slobode, koji im je dotad bio nedostupan". To je sloboda za izgraditi sebe, izražavati svoju osobnost, eksperimentirati i mijenjati se. Novi, seksi cool cvjetni miris djelo je dvoje vrhunskih tvoraca parfema koji su pronašli savršenu verziju nakon 7 godina i preko 1500 varijacija. Libre predstavlja slobodnu interpretaciju aromatičnog fougèrea, klasičnog stila muških mirisa s lavandom. Provokativna odluka Anne Flipo bila je taj stil rodno zaokrenuti u ženski miris, baš kao što je Yves Saint Laurent smokingu odlučio dati ženski kroj. Dok se ona koncentrirala na muško-ženski akord, Carlos Benaim je donio raskoš i senzualnost parfemu uz pomoć akorda cvjetova naranče.


Sinoć je prostor Muzeja Mimare i Café Gymnasiuma bio ispunjen s gotovo 300 uzvanika koji su među prvima imali prilike otkriti igru kontrasta muško-ženskog akorda i doživjeti viziju slobode koja je snažno i jedinstveno opredjeljenje koje YSL posjeduje - Libre, jer na francuskom nema moćnije riječi kojom sebe možete definirati, danas. Novi miris za žene, Libre, dostupan je ekskluzivno u parfumerijama Mueller od ponedjeljka, 30.9. – 20.10!

Ivana Petković Čevra Digital i PR menadžer YSL i Giorgio Armani

Lana Puljić

Nabilah Harron

Nika Turković

Antonija Stupar Jurkin

Sonja Lamut

Dizajner Ivan Friščić sa predstavnicama YSL branda u njegovim kreacijama

Jelena Marinović

Judita Franković

Korana Marović, Pamela Smoljanić i Isabella Rakonić

Sanja Agić i Petra Grgičević

Lidija Lešić i Ana Bacinger

Lu Jakelić

Doris Ostreš i Matea Rozina Nikšić

Kosta Miljković MUA, Ivana Petković Čevra i Irena Terzić

Foto: PR
Objavljeno: 01.10.2019. u 16:04

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p