KOŽA

Isprobali smo novi uređaj zahvaljujući kojem možete uživati u 6 mjeseci glatkoj koži bez dlačica

Uređaj kojeg koristi 3,5 milijuna žena u svijetu!

Možda toga i nismo u potpunosti svjesni, no pitanje je trenutka kada ćemo zakoračiti u one prave vruće dane te tako izložiti veći dio svoje kože sunčevim zrakama, ali i znatiželjnim pogledima. Kako smo tijekom zime svoju kožu uglavnom skrivali ispod slojeva debele odjeće sada je pravo vrijeme da joj vratimo onaj prekrasan, gladak izgled sa zdravim sjajem, a kako to što jednostavnije postići, otkrijte u nastavku!

Postoji nekoliko beauty rituala u kojima zaista uživamo te smo gotovo uvijek za iste spremni ukrasti nekoliko minuta slobodnog vremena kako bi se opustili. S druge strane, uklanjanje dlačica ne spada u tu kategoriju tretmana koji nam pružaju wellness užitak jer se najčešće radilo o tretmanima koji su bolni, nelagodni, dugotrajni i iscrpni te bi ih najradije preskočili da možemo. U posljednje vrijeme na tržištu su se pojavila brojna rješenja koja ovu mrsku beauty rutinu čine jednostavnom bez da se gubi na njezinoj učinkovitosti, a jedan takav uređaj sam imala priliku i sama testirati!Za Philips Lumeu sigurno ste do sada nebrojeno puta čuli. Riječ je o zanimljivom uređaju za uklanjanje dlačica, a koji je polako počeo zamjenjivati naše odlaske u kozmetičke salone jer smo s ovim uređajem zapravo mogli odraditi sve tretmane uklanjanja dlačica, potpuno bezbolno i s efektom kao da smo prepušteni u ruke profesionalca. Kako bi postupak bio još učinkovitiji i brži, Philips je nedavno predstavio novu Lumeu IPL serije 9000 s tehnologijom SenseIQ s čak 450.000 bljeskova te je riječ o Philipsovom najbržem i najučinkovitijem IPL uređaju do sada! Ono po čemu je ovaj uređaj poseban jest to što se vrlo lako i personalizirano prilagođava koži, a u to sam se uvjerila i sama testirajući proizvod kroz tri mjeseca.

Moja koža nešto je tamnija, s rijetkim dlačicama koje zaista brzo rastu, pa tako nikada zapravo nisam imala osjećaj u potpunosti glatke kože jer se prve dlačice ponovno nadziru odmah drugi dan nakon depiliranja, pogotovo na području nogu. Također, zahvaljujući višegodišnjem depiliranju britvicom, korijen dlake na području nogu nešto je deblji i oštriji, pa je samim time i depiliranje ovog područja učestalije.

 Tretman s Philips Lumeom IPL serije 9000 u potpunosti je bezbolan, a ono što me posebno oduševilo jest to što se tako lijepo prilagođava tipu kože, pružajući personalizirani tretman odstranjivanja dlačica, bez crvenila i iritacija. Zahvaljujući tehnologiji SenseIQ, ovaj novitet vrlo lako prepoznaje tip kože i na temelju toga preporučuje idealan intenzitet tretmana od ponuđenih pet, stoga možete biti sigurni da ispravno tretirate i najosjetljivija područja tijela. Nakon ovog prvog koraka potrebno je samo prisloniti uređaj na kožu i prepusti sav 'prljav posao' svjetlosnim impulsima koji duboko u korijenu uspavljuju rast dlačica. Također, Philips Lumea IPL serije 9000 vrlo lijepo se prilagođava baš svakom dijelu tijela zahvaljujući specijalnim dodacima za ruke i noge, lice, pazuhe i bikini zonu, čineći tako cijeli postupak još jednostavnijim za korištenje.


Iako je korištenje uređaja vrlo praktično, za željene rezultate potrebna je i malena organizacija. Tako se prvih 4 do 5 tretmana trebaju napraviti svaka dva tjedna, a ono što se može primijetiti nakon trećeg tretmana jest to da je vidljivost dlačica vidno smanjena te da koža postaje mekša i svilenkasto glatka sa svakim tretmanom. Za finalne rezultate ostalo je još 8 tretmana koje planiram odraditi u razmaku od 4 do 8 tjedana gdje nakon 12. tretmana mogu uživati u potpuno glatkoj koži te zaboraviti na dlačice čak 6 mjeseci.Također, česti problem ranijeg depiliranja su mi predstavljale urasle dlačice, koje su znale biti i poprilično bolne, a što se ovim tretmanom u potpunosti izbjeglo.

Ako vam sve navedeno izgleda mrvicu komplicirano, cijelu priču zapravo pojednostavljuje aplikacija Lumea IPL koja sadrži personalizirane savjete i pregledan raspored tretmana za svaki dio tijela, pa tako možete vrlo lako pratiti i planirati tretmane u skladu sa svakodnevnim obavezama i rasporedom. Također, aplikacija sadrži i pametni planer koji predlaže najprikladnije dane za uklanjanje dlačica, a izvrsna je i za praćenje napretka nakon svakog tretmana. Za one zaboravne, tu je i podsjetnik za tretman koji se pojavljuje na zaslonu mobitela! Praktično, zar ne?

Osim rezultata koje uživam promatrati sa svakim novim korištenjem, dizajn uređaja nešto je što svakako zaslužuje posebnu pozornost budući da se tako lijepo pristaje baš svakoj kozmetičkoj polici. Nadalje, Philips Lumeu IPL seriju 9000 možete koristiti s i bez kabla te ju nositi svuda sa sobom, pa je prikladna za korištenje i na putovanjima. Iz svega navedenog sasvim je jasno zašto je upravo ovaj uređaj pronašao svoje čvrsto mjesto u svakodnevnoj rutini čak 3,5 milijuna žena u svijetu!

Foto: Doris Ostreš
Objavljeno: 17.05.2021. u 15:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p