KOŽA

Isprobali smo uređaj zahvaljujući kojem možete uživati u glatkoj koži bez dlačica čak 6 mjeseci

Uređaj koji obožava čak 3,5 milijuna žena u svijetu
Neželjene dlačice na tijelu često se smatraju i kao jedan od najvećih neprijatelja ženske ljepote. Možda o dlačicama i ne razmišljamo toliko za vrijeme hladnih, zimskih mjeseci jer ih vješto skrivamo ispod tople garderobe, no nećemo se niti okrenuti, a već ćemo se ponovno pronaći u potrazi za najboljim načinom njihovog uklanjanja, stoga je pravo vrijeme da na svoju kozmetičku policu smjestite uređaj zahvaljujući kojem ćete zaboraviti da dlačice uopće i postoje...

Sigurna sam da se na svakoj polici može pronaći britvica za koju mnogi smatraju da je brzo i efikasno rješenje za uklanjanje dlačica, no riječ je o nerijetko bolnom procesu depiliranja koji zaista ne ostvaruje neke dugoročne rezultate. Osim toga koža je često nakon korištenja suha i iziritirana, a problem uraslih dlačica ne trebamo dodatno niti naglašavati. Također, britvici opasno konkurira i bolni vosak, kao i pomalo zastarjeli epilatori koji nisu ništa manje bolni, niti su sami rezultati dugotrajni. Umjesto meke i glatke kože, dan nakon depiliranja nerijetko nas dočeka osjećaj pikavih nogu, stoga ne iznenađuje da od ovog tretmana u potpunosti dižemo ruke zimi.

S druge strane, napretkom tehnologije unutar samog beauty svijeta nudi nam se vrlo jednostavno i efikasno rješenje zahvaljujući kojem možemo uživati u glatkoj koži bez dlačica čak 6 mjeseci. Riječ je o hvaljenom Philips Lumea IPL uređaju za uklanjanje dlačica serije 9000 o kojem se jednostavno ne prestaje pričati, a je li hype ovog uređaja opravdan, odlučila sam i sama testirati!

Već na prvi pogled ovaj uređaj osvaja svojim ženstvenim dizajnom koji je poprilično Instagram friendly te se prekrasno uklapa u baš svaku beauty kolekciju. Također, iako izgleda kao zaista tehnološki napredan uređaj, poprilično je jednostavan za korištenje. Kako ne bi preskočila neki ključan korak, na svoj mobilni uređaj instalirala sam Philips Lumea IPL aplikaciju koja je zapravo sjajan vodič u ovom procesu uklanjanja dlačica. Isprobavanje uređaja započela sam tako da sam ga prislonila na prethodno svježe depiliranu kožu i odabrala opciju personaliziranog uklanjanja dlačica, odnosno tehnologiju SenseIQ koja u tren oka prepoznaje moj tip kože te na temelju toga određuje idealan intenzitet tretmana, od ponuđenih pet. Ova opcija je izvrsna jer sam bila sigurna da ispravno tretiram i najosjetljivija područja tijela. Za mene se pokazao idealnim intenzitet na trećoj razini, stoga sam odmah krenula sa samim tretmanom koji se vrlo brzo pretvorio u pravo wellness iskustvo.

Ono što proces uklanjanja dlačica čini još jednostavnijim su specijalni dodaci za ruke i noge, lice, pazuhe i bikini zonu, a cijeli tretman je u potpunosti bezbolan! Također, sav posao obavljaju svjetlosni impulsi s čak 450.000 bljeskova koji duboko u korijenu usporavaju rast dlačica, stoga je moj jedini zadatak bio opustiti se. Za razliku od tradicionalnog postupka depilacije, koža je nakon korištenja bez crvenila i iritacija, pa čak i na osjetljivim područjima tijela. Philips Lumea IPL uređaj serije 9000 testirala sam kroz period od dva mjeseca, dakle odmah po završetku ljeta, a ono što je potrebno jest držati se okvirnog rasporeda tretmana. Također, ono što se meni pokazalo izrazito praktičnim jest sama aplikacija koja sadrži pametni planer te tako olakšava praćenje napretka svakog tretmana, ali i koja služi kao podsjetnik ako na isti i zaboravim.

Prvih 4 do 5 tretmana potrebno je napraviti svaka dva tjedna, a ono što već sada mogu primijetiti jest to da je vidljivost dlačica vidno smanjena. Nadalje, ono što me svaki put iznenadi nakon korištenja samog uređaja jest mekoća kože i svilenkast izgled, što je zapravo dodatan plus samog tretmana. Za finalne rezultate potrebno je napraviti još 9 tretmana u razmaku od 4 do 8 tjedana kada ću moći uživati u potpuno glatkom izgledu kože i to čak 6 mjeseci. Impresivno, zar ne? 

Nadalje, Philips Lumea IPL uređaj serije 9000 može se koristiti s i bez kabla, zbog čega je praktičan za putovanja, kao i za korištenje u bilo kojem kutku stana. Kako je pred nama sezona darivanja, ovaj uređaj definitivno je nešto što se treba pronaći ispod božićne jelke jer smo sigurni da će oduševiti baš svakoga.
 
Ako još uvijek niste, uvjerite se i sami zašto ovaj uređaj obožava čak  3,5 milijuna žena u svijetu!

Objavljeno: 02.12.2022. u 11:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p