KOŽA

Izdvojili smo najbolje serume zahvaljujući kojima će trepavice biti duže i gušće

Za duge i guste trepavice prekrasnog izgleda!
Moramo priznati da su duge i guste trepavice nešto što baš nikada ne izlazi iz mode te nešto čemu u svom svakodnevnom looku neprestano težimo. Maskare su pravi dokaz tome koliko dugačke trepavice mogu osvježiti izgled cijelog lica te mu podariti zavodljiviji look, stoga je pravo vrijeme da uvrstite u svoju svakodnevnu njegu prave male čarobnjake - serume zahvaljujući kojima trepavice postaju duže i gušće!

Ljubav prema dugačkim i gustim trepavicama vidljiva je u našoj svakodnevnoj make up rutini kao i u silnim tretmanima na koje odlazimo kako bi što jednostavnije postigli željeni izgled. S druge strane, ponekad je svakodnevno šminkanje, kao i sami odlasci u kozmetičke salone prava gnjavaža te bi sve dali da možemo nekako prirodnim putem kreirati njihov željeni izgled. Zahvaljujući genijalnim serumima koji se mogu pronaći na tržištu, imati duge i guste trepavice koje se neće lomiti više nije nedostižan san, već nešto što i sami vrlo lako možete kreirati.

Riječ je o serumima čije su formule bogate aktivnim i njegujućim sastojcima koji ne samo da potiču njihov rast, već im pružaju njegu od korijena, pa sve do vrhova. Kao najčešći sastojci koji se mogu pronaći u takvim serumima su peptidi i masne kiseline te su bogati vitaminima, a zahvaljujući kojima trepavice zadržavaju zdrav izgled, kao i čvrstoću i sjaj. Osim što je važno imati nadohvat ruke proizvod koji zaista funkcionira, jednako tako je važno biti dosljedan u samoj rutini kako bi se rezultati nakon nekoliko tjedana i vidjeli, stoga naše favorite potražite u nastavku!

RevitaLash Advanced serum za trepavice, Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Flash Primer

Lancôme Cils Booster koncentrirani serum za trepavice, Long 4 Lashes FX5 Power Formula multiaktivni serum za trepavice

Delia Cosmetics Creator serum rasta za trepavice i obrve, Eveline Cosmetics SOS Lash Booster

Foto: Instagram, RevitaLash, YSL, Lancome, Long4Lashes, Delia, Eveline
Objavljeno: 29.09.2022. u 11:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p