KOŽA

Izdvojili smo najpopularnije drogerijske kreme za hidrataciju kože

Sjajan omjer cijene i kvalitete
Kada govorimo o njezi kože lica, ono o čemu je važno voditi računa jest razina hidratacije. Iako zvuči jednostavno, to uopće nije slučaj jer se koža neprestano nalazi u situaciji gdje gubi potrebnu vlagu, a koja je nužna za njezin zdrav i ujednačen izgled. Upravo zato se jedna dobra krema mora pronaći na svakoj kozmetičkoj polici, a ako još niste pronašli onu po svojoj mjeri, onda morate zaviriti u drogerijsku ponudu!

Njega kože lica zapravo ne bi trebala biti toliko komplicirana koliko nam se nekada čini da je. Dobar čistač za lice, hidratantni tonik i/ili serum te kvalitetna krema zapravo bi trebali napraviti temeljni posao njege, dok je sve ostalo nadogradnja u rutini. Krema za lice nekako ima glavni fokus svake njege, a ono što je važno jest to da je njezina formula dovoljno lagana da ne 'sjeda' teško na samu kožu lica, a opet dubinski hidratantna da ju nahrani iznutra.

Povoljne kreme koje čine razliku u njezi

Iako često imamo predrasudu da cijena diktira kvalitetu proizvoda, to zaista nije tako jer kvalitetne kreme se mogu pronaći i u drogerijskoj ponudi, a koje će vašoj koži lica pružiti sve ono što joj je potrebno kako bi bila zdrava i njegovana. Svaki tip kože, pa i ona masna, treba dubinsku hidrataciju, stoga neka fokus vaše rutine bude upravo na njoj, a s kremama koje smo izdvojili u nastavku ćete s lakoćom odražavati njezinu optimalnu razinu!

COSRX Advanced Snail 92 All in one Cream, Neutrogena Hydro Boost gel-krema za lice

Skintegra Tria Light, Ziaja Goat´s Milk Moisturizing dnevna krema za lice za žene

Mixa Hyalurogel Rich krema za lice, Olival Professional krema za lice SPF 50

Foto: Instagram, Mixa, Olival, Skintegra, Ziaja, COSRX, Neutrogena, COSRX
Objavljeno: 01.06.2023. u 10:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p