GREEN

Izdvojili smo nekoliko genijalnih krema za lice koje kada potrošite jednostavno možete ponovno napuniti!

Kreme za lice koje su nježne prema koži, ali i okolišu!

U posljednje vrijeme sve se više brendova okreće ekološkoj osviještenosti te nudi mogućnost refilla svojih proizvoda. Na tržištu se često mogu pronaći refili sapuna, mlijeka za tijelo ili šampona za kosu. Međutim, neki su brendovi napravili korak dalje i omogućili kupnju refila i krema za lice. One su ipak neizostavan dio naše svakodnevne rutine, budući da se svaka bočica kreme za lice u prosjeku potroši u 2 do 3 mjeseca.

Kupnja refila krema za lice idealna je mogućnost da smanjimo gomilanje ambalaže, a isto tako i uštedimo na njihovoj ponovnoj kupovini. U nastavku smo izdvojili četiri odlične kreme za njegu kože lica koje jednom kada potrošite možete ponovno vrlo lako napuniti!

Loccitane 'Božanstvena harmonija'

'Božanstvena harmonija' je krema za lice koja već dugi niz godina ima mogućnost ponovnog punjenja. Ova krema je idealna za zaglađenost lica, vidljivo smanjenje bora te pruža blistav i sjajan ten jer u sebi sadrži smilje i crvenu algu Jania Rubens koja ima moć regeneracije kože.Lancome 'Absolue Rich Cream'

Lancomova krema za lice je izuzetno pogodna za suhi tip kože jer ima bogatu hidratantnu teksturu i time održava razinu vlage u koži. Njezin glavni sastojak je ruža koja odlično djeluje na regeneraciju kože pa se ova krema također može preporučiti onima koji žele „anti-age učinak“.

YSL 'Perfect plumper cream'

Ova krema sadrži kombinaciju riboze i ekstrakta hidratizirajućeg narančinog cvijeta. Formula je napravljena tako da jednom kada se krema upije u kožu, ona je odmah vidljivo elastičnija i sjajnija. Krema djeluje na regeneraciju kože i njeno učvršćivanje.Rituals 'Hydrating Gel Cream'

Rituals je brend koji također ima mogućnost ponovnog punjenja krema za lice. Ova krema je idealna za dnevnu rutinu jer sadrži antioksidanse koji štite kožu od negativnih čestica iz zagađenog gradskog zraka. Krema se sastoji od kompleksa hijaluronske kiseline i indijske ruže što dubinski zaglađuje i hidratizira kožu lica.

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.02.2022. u 11:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p