KOŽA

Izdvojili smo nekoliko genijalnih seruma koji na koži funkcioniraju kao botoks

Superheroji u borbi protiv prvih znakova starenja kože!

Iako je starenje kože sasvim normalan i prirodan proces, prve znakove bismo ipak najradije odgodili koliko god možemo. Upravo zato se mnogi podvrgavaju tretmanima pomlađivanja, a od kojih je botoks najpopularniji. Riječ je o tretmanu koji djeluje tako da sprječava mišićnu kontrakciju te se u estetskoj medicini najčešće koristi za uklanjanje bora na čelu i oko očiju...

S druge strane, vrlo slični rezultati i mladolik izgled kože lica može se postići kvalitetnom, kao i ustrajnom skincare rutinom. Kao jedan od najčešćih pokazatelja naših pravih godina su upravo bore i fine linije na koži lica, a čije se preuranjeno pojavljivanje može spriječiti kvalitetnom njegom kože, kao i zlatnim pravilom svake rutine, a to je redovito korištenje SPF proizvoda. Sunčeve zrake jedan su od najvećih neprijatelja zdravog i mladolikog izgleda kože, stoga je uvijek puno bolje spriječiti, nego liječiti. S druge strane, ako su posljedice okolinskih faktora već vidljive na samom licu, postoji rješenje u vidu snažnih seruma čije formule u sebi sadrže aktivne sastojke, a koji pak čine pravo malo čudo u njezi!

Za razliku od krema koje se zadržavaju na površini same kože, serumi prodiru duboko u sve njezine slojeve, njegujući tako kožu iznutra. Također, njihovo korištenje je poprilično jednostavno te se nanose na očišćenu kožu lica, prije hidratantne kreme. Iz razloga što serumi slove kao najučinkovitiji neinvazivni načini za rješavanje znakova starenja isplati ih se uvrstiti u svakodnevnu skincare rutinu, a osim što će riješiti probleme poput finih linija i bora, također su sjajni iza tretiranje ostalih nepravilnosti kože poput hiperpigmentacije, suhoće, upala isl. Serumi su superheroji svijeta proizvoda za njegu kože jer dobar serum pruža maksimalnu korist u borbi protiv znakova starenja u 30-ima, 40-ima, 50-ima, 60-ima i kasnije, a naše favorite potražite u nastavku!

Dr. Barbara Sturm Super Serum, Perricone MD Deep Crease Serum

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum

SkinMedica TNS+ Advanced Serum, Paula's Choice Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum

Foto: PR, Dr. Barbara Sturm, Perricone MD, Shiseido, SkinMedica, Paula's Choice
Objavljeno: 28.09.2022. u 11:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p