KOŽA

Izdvojili smo nekoliko najprodavanijih parfema na svijetu koji vam sigurno baš nikada neće dosaditi

Mirisi kojima se baš uvijek rado vraćamo

Kao ključna točka na i baš svakog našeg stylinga nisu modni detalji poput cipela ili torbice, već svega nekoliko kapljica dobrog parfema koji zaokružuje naše cjelokupno modno izdanje. Ako spadate u skupinu onih osoba koje ne mogu napraviti niti jedan korak izvan vlastitog doma bez mirisa omiljenog parfema na vratu, onda ste sigurno mirise koje smo izdvojili u nastavku dobro i upoznali!

Kako se godina polako bliži svome kraju, ono po čemu će ostati upamćena su lansiranja nekih novih mirisnih nota koje su unijele svojevrsno osvježenje na naše kozmetičke police. S druge strane, niti jedna kolekcija parfema nije potpuna bez svojevrsnih klasika kojima se kao takvima uvijek iznova vraćamo te koji slove kao najprodavaniji parfemi na svijetu. Riječ je o parfemima kojima nove edicije parfema ne mogu poljuljati 'must have' status i koji su se sigurno barem jednom ponašali u baš svačijoj kolekciji. Nadalje, ovi parfemi najbolji su odabir kada ne znate koji miris uvrstiti u svoju kolekciju jer je riječ o odabiru s kojim nema greške, a kako je pred nama sezona darivanja, također je riječ o poklonu koji će sigurno oduševiti baš svakog ljubitelja dobrih parfema.


Osim po svom specifičnom mirisu koji s vremenom postaje i dio vašeg identiteta, ovi parfemi poznati su i po svojoj dugotrajnosti jer je svega nekoliko kapljica dovoljno da se zadrže na koži baš cijeli dan, bez obzira koliko je vaš životni tempo užurban.

U nastavku smo izdvojili najprodavanije parfeme na svijetu bez kojih niti jedna parfemska kolekcija jednostavno nije potpuna!

Daisy Marc Jacobs za žene, Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum

Mugler Angel Natural Eau de Parfum, Giorgio Armani Sì Eau de Parfum

Le Labo Santal 33 Eau de Parfum, Chanel N°5 Eau de Parfum

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, Dior J’adore Eau de Parfum

Foto: Instagram, Marc Jacobs, YSL, Mugler, Giorgio Armani, Chanel, Le Labo Santal, Maison Francis Kurkdjian, Dior
Objavljeno: 07.11.2022. u 12:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p