KOŽA

Izdvojili smo nekoliko najučinkovitijih drogerijskih krema koje će preporoditi vašu kožu dok spavate

Noćne kreme koje se isplati imati u kolekciji

Njega kože lica nešto je što nekako najviše okupira našu pažnju kada su kozmetički proizvodi u pitanju. Tako se pored dobrog čistača i seruma, na svakoj kozmetičkoj polici mora pronaći i dobra hidratantna krema za noćnu njegu. Mnogi skeptici će reći kako razlika između dnevne i noćne kreme ne postoji, no to je samo još jedan od mitova na koji ne biste trebali pasti...

Možda krema ne zna kada je dan, a kada noć, no naša koža to itekako dobro zna. Noćna krema se uvelike razlikuje u odnosu na onu dnevnu kada su koži potrebne kreme nešto lakše i fluidnije teksture, a koje će služiti i kao dobra baza koži za make up. S druge strane, formula noćnih krema trebala bi biti nešto gušća i bogatija te omogućavati koži obnovu. Dok mi spavamo mirnim snom, naša koža prolazi kroz proces regeneracije, odnosno obnove stanica koje su tijekom dana bile izložene vjetru, niskim temperaturama i svim drugim vanjskim, agresivnim čimbenicima zbog čega koža na kraju dana bude oštećena.

Upravo su noćne kreme te koje saniraju nastalu štetu u korijenu i omogućavaju koži zdrav, obnovljen i sjajan izgled. Također, danas se na tržištu može pronaći zaista veliki broj noćnih krema, no drogerijska ponuda nešto je što definitivno zaslužuje našu pažnju. Tako možete pronaći proizvode čiji je omjer cijene i kvalitete zaista odličan, a mi smo svoje favorite izdvojili u nastavku!

Mixa Hyalurogel noćna krema za lice, Vichy Liftactiv Supreme

Ziaja Goat's Milk noćna hranjiva krema za suho lice s kozjim mlijekom, Eucerin Hyaluron-Filler noćna krema

Biobaza Beauty Hydratonic Moisturizing krema za lice, Neutrogena Bright Boost noćna krema za lice

Foto: Instagram, Biobaza, Neutrogena, Eucerin, Ziaja, Mixa, Vichy
Objavljeno: 24.11.2022. u 11:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p