KOŽA

Izdvojili smo nekoliko preslatkih manikura idealne za kratke nokte

Manikure koje dokazuju da i kratki nokti mogu biti prekrasni!

Baš kao crveni ruž na usnama ili kapljica omiljenog parfema, manikura je ta koja također čini razliku u našem svakodnevnom izdanju. Iako su možda na prvi pogled neprimjetni, nokti su ti koji nerijetko preuzimaju ulogu detalja te zaokružuju naš look, stoga kada je njihovo stiliziranje u pitanju definitivno zaslužuju baš svaku pažnju!

Činjenica jest da se trendovi u modnom svijetu neprestano izmjenjuju, a ništa drugačije nije niti kada je beauty svijet u pitanju. To se posebno može primijetiti kada govorimo o stiliziranju noktiju i manikurama, a koje su unazad nekoliko sezona postale prava mala umjetnička djela. Također, osim po dizajnu koji je sve samo ne dosadan, monoton i već viđen te koji svakodnevno probija granice kreativnosti, trendovi u manikuri posebno se mogu primijetiti i po samoj dužini noktiju. Tako su trenutno veliki hit kratke manikure koje su se javile kao odgovor na dugi, bademasti oblik kojeg smo već dugi niz godina nosili i obožavali. Kratki nokti odlično izgledaju u kombinaciji s nešto neutralnijim nijansama lakova, ali i pastelnim tonovima koji će u narednim mjesecima biti jedan od omiljenijih trendova.

Također, ne smijemo zanemariti niti nijansu koja će se sigurno pronalaziti na našim noktima dolaskom prvih toplijih dana, a riječ je o zelenoj koja unosi jedan dašak svježine u kompletni look. U nastavku smo izdvojili nekoliko prekrasnih manikura koje će vas sigurno inspirirati, ali i koje će pokazati da i kratki nokti mogu biti jednostavno prekrasni!

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.01.2022. u 09:30
Tagovi: manikura, nokti, koža

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p