KOŽA

Izdvojili smo nekoliko sjajnih parfema koji su se već na početku godine istaknuli kao najbolji!

Obnovite svoju kolekciju parfema jednim klikom!

Iako smo tek nedavno zakoračili u novu godinu te se pred nama nalaze brojni izazovi koje tek trebamo savladati, kada je beauty svijet u pitanju, mirovanja nema. Tako nas iz dana u dan uveseljavaju novi proizvodi koji su netom stigli na police omiljenih drogerija, a što se posebno može primijetiti na policama s parfemima, gdje nove bočice ne prestaju krasti našu pažnju!

Budući da svoje vrijeme najčešće provodimo unutar vlastitog doma te su rijetki trenuci da isti i napuštamo, cijela ova situacija s korona virusom poprilično je ostavila traga na beauty svijet, koji se još uvijek nastoji prilagoditi novim potrebama potrošača. I dok najveće gubitke zapravo broji make up industrija, skincare, kao i svijet neodoljivih mirisa zadovoljno trljaju ruke. Odgovor vjerojatno leži u tome što obnovu svoje kolekcije i kupnju novih proizvoda sve češće obavljamo online, pa nam je puno lakše staviti u košaricu skincare proizvod i parfem, za koje od prilike možemo procijeniti djelovanje i miris, dok je kod odabira make upa potrebno puno više testiranja, poput odgovara li nam nijansa proizvoda ili njegova tekstura.

S druge strane, sve navedeno dovelo je do toga da parfeme kupujemo više no ikada, pa su se tako već na samom početku godine istaknuli noviteti u čijim ćemo mirisima sigurno uživati do kraja godine. Pronaći idealan parfem nije baš jednostavan zadatak, budući da ga je potrebno prilagoditi svom stilu i osobnosti, no ove mirisne bočice bi vrlo lako mogle postati pravi kultni klasici jer objedinjuju sve ono što nam je kod parfema važno; mirisi su osvježavajući, nisu zagušljivi te se osjećaju baš cijeli dan, a dizajn bočice također je nešto čemu ne možemo odoljeti.

U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita o kojima će se sigurno još dugo pričati, ali i klikabilne web shop adrese na kojima iste možete i naručiti!

Objavljeno: 28.01.2021. u 12:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p