KOŽA

Izdvojili smo nekoliko sjajnih seruma za rast obrva i trepavica

Pravilnom i redovitom primjenom seruma do željenog izgleda!

Imati guste i lijepo definirane obrve te trepavice koje zbog svoje duljine pomalo nalikuju na one umjetne, neostvarena je želja mnogima. Često se kaže kako ne možemo imati sve, no na tržištu itekako postoje odlični proizvodi koji vrlo lako naše želje mogu pretvoriti u stvarnost, a riječ je o serumima koji sjajno potiču rast i obnovu obrva i trepavica!

Zahvaljujući cijeloj situaciji s korona virusom, naš pogled na make up torbicu u potpunosti se promijenio, pa tako u nju najčešće posežemo kada želimo malo osvježiti ten te naglasiti pogled, koji se prethodne godine, ali i ove pronašao u središtu make up svijeta. Zbog zaštitne maske upravo su oči te koje se nalaze u našem fokusu, stoga ne iznenađuje naša želja da obrve i trepavice budu u svakom trenutku besprijekorne. Kako bi to postigli, spremni smo isprobati razne proizvode za stiliziranje obrva te maskare koje bi trebale garantirati efekt umjetnih trepavica, no dugoročno rješenje zapravo se krije u skincare svijetu, točnije u serumima koji pospješuju njihovu prirodnu obnovu i rast.

Pravilnom i najvažnije, redovitom primjenom seruma, trepavice i obrve će s vremenom biti gušće te postizati željeni izgled. Ovaj tip seruma djelotvoran je zahvaljujući peptidima i masnim kiselinama koje se kriju u njegovoj formuli, a riječ je o sastojcima koji su poticajni za rast trepavica i obrva. S druge strane, ako imate prirodno duge trepavice, nije naodmet uvrstiti ovakav tip seruma u svoju rutinu jer one s vremenom mogu postati lomljive, posebice ako ih redovito tretirate make upom, stoga bi serum bio sjajan način njihove obnove i zaštite te zadržavanje čvrstoće i sjaja. Nanošenje seruma vrlo je jednostavno te većina dolazi s aplikatorima sličnim maskarama. Kod nanošenja je važno oblini sloj nanijeti na korijen trepavica te duž cijelih obrva, a ovaj ritual neka bude dio vaše noćne rutine.

Maybelline Lash Sensational Boosting Eyelash Serum, Shiseido Makeup Full Lash Serum

Vichy Serum 10 Supreme, L’Oreal Clinically Proven Lash Serum

Marra Cosmetics Lash and Brows Growth Serum serum za rast obrva i trepavica, BAEBROW Eyebrow Nourishing Serum

Foto: Instagram, Maybelline, Shiseido, Vichy, L'Oreal, Marra Cosmetics, Baebrow
Objavljeno: 11.02.2021. u 15:56
Tagovi: trepavice, obrve, serumi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p