KOŽA

Izvrsni proizvodi za njegu kože s vitaminom C

Za zdrav i blistav izgled kože

Vitamin C je polako ali sigurno postao jedan od onih must have sastojaka unutar naše beauty rutine. Riječ je o sastojku koji ulazi unutar same kože te se vješto bori sa štetnim djelovanjem slobodnih radikala, ujednačava ton kože te je zaslužan za osvježavanje našeg umornog i beživotnog tena.

Sigurno ste do sada primijetili vladavinu vitamina C u beauty industriji, pogotovo kada govorimo o anti age proizvodima. Općenito, vitamin C je izuzetno važan za funkcioniranje našeg tijela jer održava čvrstoću kostiju, krvnih žila i kože te je ujedno i snažan antioksidans koji stvara barijeru od štetnih tvari iz okoline, a koje su opasne po naše tijelo. No, pored svih benefita koje vitamin C ima po nas i naše zdravlje, u posljednje vrijeme se puno razgovara o njegovom pozitivnom učinku na našu kožu, budući da je riječ o vitaminu koji je neophodan čimbenik u sintezi kolagena, a koji pak čini našu kožu čvrstom i mladom. Tako vitamin C ima sposobnost poboljšati elastičnost kože i općenito osvježiti naš umorni izgled lica.

Kiehl’s Powerful Strength Line Reducing Concentrate, Vichy Liftactiv Fresh Shot

Redovitom primjenom proizvoda koji u svojim formulama imaju ovog malog čarobnjaka, možete postići vidljivo zdraviji i svježiji izgled svoje kože, a najučinkovitiji su proizvodi u vodenim bazama, koje najčešće možete pronaći u tamnim bočicama. Kreme su te koje se dugo zadržavaju na površini kože, dok serumi zbog nešto lakše strukture prodiru duboko u kožu, zbog čega se vitamin C brže upije. Vitamin C možete koristiti u svojoj jutarnjoj rutini, u vidu seruma koji može poslužiti i kao odlična podloga prije korištenja dnevne kreme , a u nastavku smo izdvojili proizvode koji u sebi sadrže ovaj itekako vrijedan sastojak, stoga potražite svog novog beauty saveznika!

Tinktura vitamin C serum za lice, Olival vitaminski serum C

La Roche Posay Redermic C Fluid, Skintegra Superba C serum

Foto: Instagram, La Roche Posay, Skintegra, Tinktura, Olival, Kiehl's, Vichy
Objavljeno: 05.06.2019. u 12:34

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p