KOŽA

Jeste li isprobali hidratantnu kremu brenda The Ordinary koja je mnogima pravo otkriće?

Odlična krema koja odgovara baš svim tipovima kože!

Ono što je zasigurno najizazovniji zadatak u beauty svijetu jest pronaći odgovarajuću kremu za lice. Iako nema skincare brenda koji u svojoj ponudi nema barem jednu kremu za hidrataciju kože, nerijetko se u ovoj bogatoj ponudi tržišta znamo i izgubiti, stoga ako ne želite da još jedna krema u koju ste polagali sve nade da će napraviti čudo na vašem licu, završi u košu za smeće, onda u svoju kolekciju uvrstite onu iza koje stoji čitav niz pozitivnih recenzija!

Kada govorimo o njezi kože, ono što zapravo želimo postići jest zadržati optimalnu razinu hidratacije, budući da od toga sve polazi; i njezin sjaj, prekrasan i zdrav izgled, ujednačenost tena isl. Zimi koža drastično gubi hidrataciju zbog izloženosti niskim temperaturama, vjetru, ali i zbog činjenice da svoje slobodno vrijeme provodimo najčešće kod kuće, u zatvorenoj i toploj prostoriji, a što doprinosi njezinom isušivanju. Upravo zato važno je imati nadohvat ruke hranjivu kremu koja će uspješno odgovori na sve ove izazove, a mnogima se kao pravo otkriće pokazala krema brenda The Ordinary, Natural Moisturizing Factors + HA krema za lice.

O brendu The Ordinary teško je ne govoriti u superlativima jer što god da odaberete iz njihove ponude sigurno će vas osvojiti, a pravi primjer je i ova hidratantna krema koja je oduševila gotovo sve zaljubljenice u kozmetiku. Ova krema izvrsna je za svaki tip kože, pa ju tako može koristiti ona sklona mašćenju, osjetljiva te izrazito suha koža te je prikladna za korištenje tijekom cijele godine. Vrlo mala količina kreme potrebna je da se nanese na cijeli lice te će vam od prilike trajati oko dva mjeseca, a nanositi ju možete ujutro kao podlogu za make up i navečer prije spavanja.

Formula ove kreme poprilično je zanimljiva, a sadrži prirodne hidratizirajuće faktore koji omogućuju da se zaštiti vanjski sloj kože te da tijekom cijelog dana bude hidratizirana, ali bez masnog sjaja i osjećaja zatezanja. Također je sastavljena od više aminokiselina, triglicerida, uree, ceramida, fosfolipida, glicerina, saharida te raznih drugih komponenti koje su prirodno prisutne u našoj koži, a ova krema ih nastoji nadomjestiti. Osim sjajne formule i njezine učinkovitosti, voljet ćete i njezinu cijenu, pa ju tako možete kupiti za nekih 60-ak kuna, a što je sigurno doprinijelo njezinoj popularnosti!

Foto: Instagram
Objavljeno: 07.01.2021. u 12:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p