KOŽA

Jeste li već isprobali najprodavanije mlijeko za tijelo koje nas uvijek iznova oduševi?

Savršen proizvod koji će vam vrlo brzo postati omiljen!

Pred nama su sve hladniji dani, a to znači da je uobičajenoj beauty rutini potrebno nekoliko sitnih, ali važnih promjena. Naime, hladan zrak i niske temperature isušuju našu kožu te ju čine osjetljivijom i upravo zato je potrebno odabrati one proizvode koji će ju nahraniti na pravi način te joj pružiti sve potrebno kako bila zdrava, meka i podatna. Srećom, na tržištu postoji jedan proizvod koji s punim pravom uživa status kultnog beauty klasika kada je riječ o njezi suhe kože!

Kažu kako nas specifičan miris podsjeća na određene trenutke u životu, a jedan je brend po tome posebno prepoznatljiv. Pogađate, riječ je o Nivei, a iako nas ovaj brend oduševljava svakim novim proizvodom, ovog puta odlučili smo se vratiti nekim već dobro znanim odabirima, a to je mirisno Nivea Body Nourishing Milk mlijeko za tijelo koje se bez imalo razmišljanja mora pronaći na svakoj kozmetičkoj polici. Radi se o mlijeku namijenjenom hidrataciji suhe kože, a odlično je to što u svom sastavu krije serum za dubinsku hidrataciju koji pomaže umanjiti hrapavost kože pružajući višesatnu zaštitu i intenzivnu njegu.

Nivea Body Nourishing Milk mlijeko za tijelo


S obzirom na to da je Nivea Body Nourishing Milk mlijeko za tijelo prvenstveno namijenjeno njezi suhe kože, ovaj proizvod sadrži formulu koja djeluje u skladu s mikrobiomom. Naime, osim seruma za hidrataciju, ovo mlijeko za tijelo sada dolazi s čak dvostruko većom količinom bademovog ulja koje koži podaruje baršunastu i svilenu teksturu te je, mogli bismo reći, jedan od ključnih sastojaka ovog proizvoda.

Suha koža je jedan od najčešćih problema s kojima se susrećemo tijekom cijele godine, no ipak ponajviše zimi, a rješenje se krije u odabiru odgovarajućih proizvoda koji će s intenzivnom hidratacijom kožu učiniti mekom. Kao što smo spomenuli, Nivea Body Nourishing Milk je klasik prepoznatljivog mirisa, ali i djelovanja, a s novom poboljšanom formulom možemo zaključiti da je riječ o odabiru s kojim nema greške.

Stoga, ne dopustite da niske temperature utječu da zdravlje i izgled vaše kože i na vrijeme nabavite ovo odlično umirujuće mlijeko za tijelo čiju učinkovitost potvrđuje i činjenica da je upravo Nivea Body Nourishing Milk jedan od najprodavanijih proizvoda. Što se tiče samog korištenja, mlijeko možete koristiti svakodnevno jer će upravo redovita upotreba vrlo brzo 'dati' kožu kakvu priželjkujete!

Foto: PR
Objavljeno: 19.11.2021. u 14:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p