KOŽA

Jeste li već probali ovaj kremasti puder o kojem bruji baš cijeli Tik Tok?

Puder koji u jednom potezu vraća zdrav i ujednačen izgled koži lica!

Utjecaj društvenih mreža nešto je što se više ne može umanjivati niti ignorirati jer one itekako ostavljaju traga u svim sferama naših života, pa tako ne zaobilaze niti toliko omiljeni modni i beauty svijet. Činjenica jest da sadržaj u našim ormarima, a posebice u kozmetičkim torbicama diktiraju trendovi na popularnim društvenim mrežama, u prvom redu Instagram i Tik Tok, a ovih dana baš svi pričaju u o jednom puderu koji se pokazao pravim malim čarobnjakom!

Pronaći idealan puder zasigurno je jedan od najvećih izazova u make up svijetu, a ponajviše zato što se nerijetko u bogatom izboru raznih bočica, nijansi i tekstura znamo i izgubiti. Osim što je važno pronaći odgovarajuću nijansu koja će najbolje istaknuti naš prirodan izgled kože lica, također je neophodno obratiti pažnju i na njegovu teksturu, da nam ista odgovara te da se ne uvlači u bore i fine linije. No, to nije sve kada su naša očekivanja od pudera u pitanju, pa bi tako bilo poželjno da isti vrlo lijepo sjeda i na kožu, da ga gotovo i ne osjećamo te da je istovremeno dugotrajan. Poprilično velika očekivanja imamo od jednog beauty proizvoda, no po svemu sudeći, sve navedeno vrlo lako polazi za rukom puderu koji je napravi pravi hype na društvenim mrežama.

L'Oreal Paris Infallible up to 24 h Fresh Wear Foundation in A Powder kremasti je, gotovo pa mousse puder, koji u jednom potezu prekrasno ujednačava kožu lica. Ovaj puder ima visoku pokrivnu moć, ali s prirodnim, matirajućim finishem, a od kojeg koža izgleda kao da 'puca' od zdravlja. Također će se na licu zadržati gotovo pa cijeli dan, vodootporan je te dolazi u 14 nijansi prikladnih za sve tipove kože, a da sve što smo napisali pije vodu, uvjerite se i sami u videu!

@randa_rose2

@rocio.roses this is insane 😳

♬ original sound - RANDA ROSE
Foto: Instagram
Objavljeno: 10.11.2021. u 09:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p