KOŽA

Jeste li znali da cijelo vrijeme krivo brijemo noge?

Do savršeno glatke kože bez dlačica u manje od 5 minuta

Osim što visoke temperature donose promjene unutar našeg ormara, pa tako prednost pružamo nešto laganijim i prozračnijim modnim komadima koji ujedno pokazuju i nešto veći dio naše kože, toplije vrijeme donijelo je promjene i unutar omiljenog beauty svijeta. Glatka koža bez dlačica nešto je čemu težimo ovih dana, a ako ih uklanjate britvicom, onda ovaj beauty hack morate usvojiti!

Iako mislimo da smo neke stvari savladali savršeno jer smo ih do sada napravili minimalno sto puta, a u što ubrajamo i depiliranje nogu, prema TikToku izgleda da i ovu naviku radimo pogrešno. Name, video koji tvrdi da je način jednopoteznog brijanja nogu odozdola prema gore pogrešan stekao je ogromnu popularnost na ovoj društvenoj mreži koja je postala prava riznica korisnih beauty savjeta i trikova.


Trik za brzo i savršeno obrijane noge je taj da brijemo noge odozdola prema gore, ali ne jednopotezno već britvicu treba povlačiti gore - dole. Efekt su prekrasno glatke i besprijekorno obrijane noge u manje od 5 minuta! Cijeli postupak pogledajte u viralnom videu koji će vas provesti korak po korak do pravilne depilacije prema TikToku, a sami procijenite koji način je zaista ispravan!

@lalalalauren00 Who freaking knew? Cause I didn’t🤯 thank you girl on tiktok—I am forever changed! #fy #fyp #foryou #shavingtips #shavinghack ♬ original sound - Lauren Henderson

 

Također, ne zaboravite i na neke najčešće greške prilikom depiliranja nogu koje mogu dovesti do neželjenog efekta, poput ne mijenjanje oštrica dovoljno često, korištenja pjene za brijanje te preskakanje njege kože nakon ovog tretmana. Uvijek nahranite nakon depiliranja kožu njegujućim losionom koji će joj pružiti hidrataciju i obnovu!

Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 06.06.2023. u 12:00
Tagovi: noge, depilacija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p