KOŽA

Jeste li znali da možete napraviti besplatnu analizu kože i tako si olakšati pronalazak idealnog proizvoda za njegu?

Personalizirana usluga koja čini razliku u njezi!
Koliko puta ste do sada polagali sve nade u pojedini kozmetički proizvod i očekivali pravo malo čudo na svome licu, da bi isti već nakon nekoliko tjedana korištenja završio u košu za smeće? Pronaći idealan proizvod za njegu kože lica, kao i imati smislenu rutinu u skladu s potrebama vlastite kože najveći su izazovi u beauty svijetu, stoga u nastavku otkrijte kako navedenim izazovima pametno doskočiti!

Beauty svijet jedno je poprilično dinamično mjesto koje nikada ne spava, pa nas tako neprestano oduševljava novitetima koje bi rado testirali. S druge strane, zahvaljujući velikom izboru dostupnih proizvoda na tržištu u ovom bogatom svijetu se nerijetko znamo i izgubiti, a što za posljedicu ima lošu skincare rutinu. Princip kojim najčešće kupujemo kozmetičke proizvode oslanja se na pomalo zastarjelu metodu pokušaja i pogrešaka, a zbog čega imamo hrpu kozmetičkih proizvoda koji jednostavno ne odgovaraju potrebama naše kože. Napretkom tehnologije i inovativnim rješenjima u beauty industriji pronalazak idealnog proizvoda za njegu kao i sastavljanje smislene, personalizirane rutine nikada nije bilo jednostavnije, a pravi primjer toga je Lancôme Skin Screen - uređaj koji pruža  suvremenu uslugu analize kože, a čije sam funkcioniranje i sama testirala!

Kao netko tko ima kombiniranu kožu, s izrazito dehidriranim obrazima i masnom t-zonom koju je izazovno kontrolirati, važno mi je koristiti proizvode koji će hidrataciju zadržati na zavidnoj razini, ali i smanjiti lučenje sebuma na izazovnim dijelovima lica. Ovo stanje kože nešto je što je vidljivo golim okom, no kakva je zapravo situacija u svim njezinim slojevima te koja su oštećenja nastala, a da još nisu vidljiva na njezinoj površini otkrit će upravo ovaj genijalan uređaj. Lancôme Skin Screen funkcionira na osnovu kliničkih ispitivanja koja su odobrili dermatolozi te je cijeli proces izrazito brz i jednostavan. Za početak sam beauty savjetnicu Sanju upoznala s dosadašnjom skincare rutinom, kao i proizvodima koje svakodnevno koristim, a zatim mi je uklonila sav make up kako bi rezultati bili što precizniji. 

Analiza kože trajala je svega nekoliko minuta i u potpunosti je bezbolna. Ono što je potrebno jest mirno sačekati da uređaj odradi dubinsku dijagnozu stanja kože i dobiveni rezultati se mogu odmah iščitati. Beauty savjetnica Sanja mi je detaljno objasnila dobivene rezultate, a koji osim što pokazuju već vidljiva oštećenja kože, jednako precizno predviđaju i neka potencijala oštećenja koja se u startu mogu sanirati adekvatnom njegom. Analiza je pokazala da optimalna razina hidratacije kože nije zadovoljavajuća te bih u skladu s time trebala obogatiti rutinu njege proizvodima koji će na koži djelovati poput 'čaše vode'. Kombiniranoj koži jedan od najvećih izazova upravo je hidratacija, pogotovo kada se u rutini koriste nešto agresivniji proizvodi kao što ih koristim ja, a sve kako bih sebum držala pod kontrolom. Rezultati ove analize još su jedan podsjetnik koliko je hidratacija važna za baš svaki tip kože, kao i koliko ju je teško održati čim stignu nešto niže temperature. 

Nadalje, ostatak rezultata kao što su tekstura kože, čistoća pora, pojava prvih znakova starenja, oštećenja kože UV zrakama itd., su na sjajnom nivou te sam dobila savjet da nastavim s dosadašnjom skincare rutinom jer postiže dobre rezultate. Također, dobila sam preporuku proizvoda za dubinsku hidrataciju kože, od kojih mi se posebno dojmio Lancôme Advanced Génifique Serum za mladoliku blistavost kože lica. Riječ je o serumu koji je idealan za njegu baš svakog tipa kože, a ono što je impresivno jest to da jača mikrobiom koji pomaže u obnavljanju kože već od prve kapi. Prvi rezultati se mogu vidjeti nakon sedam dana korištenja gdje koža postaje čvršća, glađa i blistavija, a meni se ovaj serum pokazao kao savršena podloga za make up jer prekrasno pripremi kožu za šminkanje. 

Nakon testiranja i odabira proizvoda za nadopunu rutine, beauty savjetnica me našminkala te sam bila spremna za ispunjavanje svakodnevnih obaveza, ali s nešto svježijim izgledom kože lica.
 
Ovu genijalnu uslugu možete isprobati u Müller parfumeriji na lokaciji Trg Josipa bana Jelačića 8 u Zagrebu i u potpunosti je besplatna, stoga ne postoji razlog da ju i sami ne testirate te si tako olakšate pronalazak kozmetičkih proizvoda koji će biti baš po mjeri vaše kože!

Lancôme Rose Sugar Scrub

Lancôme Advanced Génifique Serum

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum

Objavljeno: 07.10.2022. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p