KOŽA

Jeste li znali da koža vrata prva otkriva znakove starenja? Evo kako njegovati ovo osjetljivo područje!

Odlični proizvodi koji vraćaju mladolik izgled koži!

Činjenica jest da se na našoj kozmetičkoj polici može pronaći pregršt proizvoda za njegu kože, no njega zapravo ne završava na našem licu. Iako smo spremni uložiti nešto više novaca u kozmetičke proizvode koji će zaustaviti starenje same kože, područje koje zapravo najviše odaje naše prave godine je područje vrata, a koje kao takvo ne smijemo nikako preskakati u svakodnevnoj skincare rutini!

Suprotno uvriježenom mišljenju, proizvodi za njegu vrata nisu samo proizvodi za lice prerušeni pod novim imenom ili pak još jedan marketinški trik, već itekako imaju svoju važnu ulogu u skincare rutini. Iako je starenje sasvim normalan proces kroz koji baš svi mi prolazimo, prve znakove starenja itekako je moguće barem mrvicu odgoditi, ponajviše pravovremenom njegom i kvalitetnim proizvodima. Brojna istraživanja su pokazala da koža započinje sa starenjem u 25 godini života, stoga je pravovremena njega nešto što uvelike doprinosi mladolikom izgledu i vidljivim rezultatima. Proizvodi namijenjeni koži vrata trebaju biti nešto bogatiji od klasičnih krema za lice te kao takvi vratiti koži njezin tonus i zategnutiji izgled.

Jedan od omiljenijih proizvoda ovakvog tipa je Dermalogica Neck Fit Contour Serum čija formula sadrži ključne sastojke koji odgađaju starenje kože, poput inovativnog peptida Palmitoyl Tripeptide-42. Impresivna je i Flex Lift Contour tehnologija koja zateže kožu moćnim polimerima, popunjavajući tako plitke bore te stvarajući štit od okolišnih toksina. Rezultat je ujednačenija, glađa i zategnutija koža!

Pored ovog proizvoda u nastavku smo izdvojili još nekoliko favorita koje se isplati imati na svojoj kozmetičkoj polici!

Dermalogica Neck Fit Contour Serum

It Cosmetics Confidence In A Neck Cream Moisturizer

La Mer The Neck & Décolleté Concentrate

Fresh Black Tea Firming Corset Cream

Estée Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face and Neck Crème

Dr. Brandt Neck Sculpting Cream with Gua Sha Technique

Foto: Instagram, Dr.Brandt, Estee Lauder, Fresh, La Mer, It Cosmetics, Dermalogica
Objavljeno: 11.01.2022. u 11:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p