KOŽA

Kako brzo i bezbolno poboljšati elastičnost kože te zategnuti lice?

Tretman o kojem se ne prestaje pričati!

Pretrpane kozmetičke police pravi su dokaz koliko smo spremni uložiti u vlastiti izgled, pogotovo kada je ljepota lica u pitanju. No, ponekad niti najbolje kreme s obećavajućim formulama, serumi ili bogata okoloočna njega, nisu dovoljni kako bismo postigli onaj zdrav i svjež izgled kože, a čega itekako postajemo svjesni s godinama. Starenjem koža gubi potrebne hranjive tvari i vlagu, pa je tako važno unaprijediti njezinu njegu kako bi ona izgledala njegovano čak i u zrelijim godinama!

Duboke bore i opuštena koža predstavljaju ozbiljan estetski problem, s kojim se sve veći broj žena, ali i muškaraca, suočava u sve ranijoj dobi, a razloga za to je bezbroj; od stresnog načina života koji se oslikava na našem licu, pa sve do nepravovremene anti age njege. Iako je starenje kože sasvim prirodan proces kojeg naravno ne možemo izbjeći, napretkom beauty industrije itekako možemo prevenirati prve znakove starenja ili ih čak odgoditi za nekoliko godina, a postojeće bitno ublažiti. Tu ne govorimo o bolnom odlasku pod nož ili zaleđenom izgledu lica koje ne poznaje nikakvu ekspresiju već o inovativnom, bezbolnom tretmanu koji je prepoznat kao sjajno ulaganje u budućnost.

Tako su sve glasnija šuškanja o revolucionarnoj tehnologiji CRYO Lifting, koja je posebna po tome što vraća elastičnost koži, stvarajući zategnuti, mladenački izgled lica. Ovaj nekirurški lifting uređaj objedinjuje radiofrekvenciju, ultrazvučnu energiju i hlađenje tkiva, što je zapravo kombinacija koja čini tretmane zatezanja opuštene kože učinkovitima, a osim na licu, može se primijeniti i na ostalim dijelovima tijela, primjerice za uklanjanje celulita i masnih stanica.

Ono što zapravo oduševljava jest da se sve tri navedene tehnologije kombiniraju u jednom tretmanu, čime se stimulira proizvodnja novog kolagena, a postupak je prikladan i za osjetljivu kožu! CRYO Lifting tehnologija sadrži i prilagođene nastavke, pa se primjenjuje i na područjima poput lica, vrata i dekoltea, na kojima je koža zapravo najtanja te se na njima prvo primjećuju znakovi starenja. Ovaj tretman će vam posebno biti interesantan ako do sada niste pronašli odgovarajuću okoloočnu kremu koja zaista briše tragove starenja, budući da CRYO Lifting tehnologija uspješno uklanja i obješenu tanku kožu ispod očiju.

S ovom tehologijom oduševljena je i cijenjena splitska liječnica dr. Anđela Prolić iz poliklinike Dermamed. Ovaj medicinsko-estetski centar mjesto je na kojem možete pronaći najsuvremeniju aparaturu te moderne nekirurške metode pomlađivanja, a od kojih je CRYO Lifting tehnologija definitivno najpopularnija.

dr. Anđela Prolić

Također prije samog tretmana, stručni tim Dermameda procijenit će stanje kože lica te vam pružiti sve potrebne informacije kako biste postigli što uspješnije željene rezultate! Često znamo isticati kako živimo u tehnološki naprednom svijetu, stoga zašto to ne iskoristiti u svrhu poboljšanja vlastitog izgleda?

Foto: Dermamed, Unsplash, Pexels
Objavljeno: 08.09.2020. u 11:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p