KOŽA

Kako pripremiti tijelo i na plaži izgledati besprijekorno?

Bez čega poznate djevojke ne idu na ljetovanje?

Možemo se složiti kako su visoke temperature pokazale svoje najbolje lice i užarile gradske ulice, pa jedino što u ovom trenutku priželjkujemo je odlazak na more i beskrajno uživanje u dugom sunčanju, kupanju i punjenu baterija za nadolazeći jesenski period. Kako bi ljeto bilo savršeno, sve što vam treba je prozračna odjeća, ali i pokoji beauty trik koji će vaš izgled učiniti besprijekornim.

Poznato je kako ljetni period unosi brojne promjene u našu svakodnevicu, a jedna od glavnih je promjena odjeće. Naime, visoke temperature razlog su zbog kojeg omiljene gležnjače i džempere pospremamo duboku u ormar te vadimo lagane haljinice i romantične košulje, kratke hlačice i suknje, ali i kupaće kostime. Jedna od najčešćih neugodnih pojava s kojima se većina žena susreće je suočavanje s celulitom kojeg je zimska odjeća vrlo vješto sakrivala. Znatiželjni pogledi s kojima se ponajviše susrećemo na plaži nerijetko nas čine nesigurnima i mogu utjecati na samopouzdanje, a niti poznata influencerica Paula Sikirić, kao i mnoge druge, također nisu uspjele pobjeći celulitu no srećom kriju odlične trikove za koje smo sigurni da će vam vrlo dobro doći.Neki od razloga zbog kojih dolazi do izraženije vidljivosti celulita definitivno je prehrana, količina aktivnosti, ali i loša cirkulacija, poremećaj hormona no i genetika koja nikako nije zanemariva. Prilikom kretanja u borbu s celulitom, osim uvođenja promjena u prehrani i stupnju fizičke aktivnosti, vrlo je bitno i korištenje anticelulitnih krema. Najnovija formula razvijena na temelju znanstvenog istraživanja već nakon vrlo kratkog vremena korištenja daje pozitivne rezultate, a riječ je o kremi Intheline Slimming. Stručnjaci s područja medicine i kirurgije, eksperimentalne medicine, nutricionisti i stručnjaci za farmaciju Sveučilišta u Padovi kreirali su proizvod koji efikasno i dugoročno smanjuje obujam masnih naslaga na području bedara. Da Intheline Slimming krema doista daje odlične rezultate potvrđuju i poznate influencerice koje su u potpunosti oduševljene ovom kremom.

Paula Sikirić, Matea Miljan i Hana Hadžiavdagić koristile su Intheline Slimming kremu te ljeto dočekale u sjajnoj formi bez celulita. Ovu kremu potrebno je koristiti svega mjesec dana kako bi se vidjeli prvi rezultati, a takav brz, a efikasan učinak produkt je korištenja onih osnovnih i najbitnijih sastojaka, ali i održavanje provjerenog omjera koji se koristi prilikom samog istraživačkog procesa. Naime, Intheline Slimming krema sadrži 2,5% glicerinske kiseline koji provjereno topi potkožne masnoće, ali i druge sastojke koji kožu čine sjajnijom, čvršćom i mirisnijom.

Kako biste se uspješno riješili celulita, influencerice otkivaju kako je ključ u balansu jednake zastupljenosti zdrave, prehrane, tjelovježbe i korištenja Intheline Slimming kreme. Naime, za početak vrlo je važno povećati unos tekućine te izbaciti gazirana pića i slatke sokove koje možete zamijeniti svježe cijeđenim varijantama.

Nadalje, što se tiče tjelovježbe, tip koji se preporučuje je onaj koji će u potpunosti pokrenuti tijelo te poticati sagorijevanje masti, a kardio vježbe i vježbe snage najbolje će odgovarati spomenutom opisu. Posljednji trik koji savršeno zaokružuje cijelu rutinu borbe protiv celulita su anticelulitne kreme, a kao što smo spomenuli Intheline Slimming savršen je odabir, a činjenica kako se radi o 100% prirodnom proizvodu u postupnosti je osvojila influencerice, pa ne sumnjamo da će i vas.


Što se tiče načina korištenja kreme, influencerice su kremu koristile jednom dnevno, ali slobodno se može koristiti i dva puta kako bi njezin učinak bio što bolji.Krema dolazi u profinjenoj tubi u kojoj se nalazi 100 ml kreme te je sasvim dovoljna za mjesec dana korištenja koliko joj je potrebno da pokaže prve rezultate. Samo pakiranje krije još jedno iznenađenje, a to je metar s karticom na kojoj možete pratiti svoje rezultate te tako imati bolji uvid u funkcionalnost Intheline Slimming kreme. Iako celulit nije razlog da se ne osjećate samouvjereno i atraktivno, priznajemo kako nam je ipak draže kada ga nema, a srećom za njegovo rješavanje sada imamo odličan proizvod.

Foto: PR, Instagram, Unsplash
Objavljeno: 24.07.2019. u 09:41
Tagovi: InTheLine, Celulit

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p