KOŽA

Kako zategnuti kožu lica kod kuće? Ova masaža pruža odličan efekt pomlađivanja!

Njega koja pruža odlične rezultate

Koliko god smo svjesni da starenje ne možemo usporiti niti zaobići, to nas ne sprječava da maštamo o mladolikom izgledu kože lica. Tako se u našoj kolekciji mogu pronaći razni proizvodi namijenjeni njezi kože, a koji bi trebali transformirati njezin izgled, odnosno smanjiti vidljivost bora, finih linija te ukloniti opušteni, beživotni izgled.

S druge strane, iako tržište vrvi ati-age proizvodima, zaista rijetki uspijevaju kao gumicom obrisati godine s naše kože. Iz tog razloga se često upuštamo u efektne, ali izrazito skupe kozmetičke tretmane koji ipak naprave određenu razliku, no to nije jedini način putem kojeg možemo uživati u prekrasnom izgledu kože lica. Kao jednako učinkovita metoda istaknula se anti-ageing masaža lica koja se fokusira na poboljšanje tonusa kože, smanjenje bora, povećanje cirkulacije i opuštanje mišića lica, a ono što je kod nje sjajno jest to što ju možete napraviti unutar vlastitog doma te vam za nju nije potrebno ništa osim dobre volje!

Masaža koja pruža odlične rezultate

Odličan savjet prije nego krenete s masažom jest to da na čistu kožu lica nanesete proizvode na bazi ulja kako biste lakše klizili po koži i masirali lice. Nikako nemojte masaže raditi na suhom licu kako ne biste oštetili njezinu barijeru. Ono što je važno kod ovakvih masaža jest upornost i pravilnost pokreta, stoga budite ustrajni u masažama jer rezultati sigurno neće izostati! U nastavku smo izdvojili jedan sjajan video koji će vas provesti korak po korak kroz samu masažu, a koja sudeći po komentarima, baš nikoga nije ostavila ravnodušnim!

Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 23.05.2023. u 10:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p