KOŽA

Kako zimi koristiti kultnu A313 kremu i postići maksimalne rezultate?

Savjeti koji će vam dobro doći
Nije nikakva tajna da francuska kozmetika krije mnoštvo kultnih 'beauty' proizvoda, a među njima se definitivno ističe A313 pommade, krema koja je postala sinonim za visokoučinkovitu njegu kože. Ova kultna krema sadrži retinil palmitat, najnježniji derivat vitamina A, što ju, uz bezbroj odličnih recenzija, čini prvim izborom za tretiranje znakova starenja, uključujući bore i fine linije.

Retinol, kao izuzetno moćan sastojak, pruža snažnu podršku u borbi protiv starenja kože, poboljšavajući njezin izgled i teksturu. A313 krema ne samo da je učinkovita u smanjenju fine linije i bora, već se također često koristi za tretiranje drugih problema poput akni i oštećene kože od sunca, uključujući i hiperpigmentaciju. Važno je istaknuti da retinol, iako iznimno koristan, može uzrokovati osjetljivost i iritaciju kože, a posebno kada se tek počinje koristiti. Stoga se preporučuje krenuti s malim količinama te postupnim povećavanjem, a sve kako bi koža postepeno prihvatila proizvod. Uz to, zimi je ključno povećati hidrataciju kože, koristeći bogatije hidratantne kreme u debljem sloju, ponajviše zbog suhog zraka koji može izazvati reakcije. 
 
Izbjegnite iritacije 

Ujedno, preporučuje se integrirati kremu za sunčanje u dnevnu rutinu, čak i tijekom hladnih mjeseci, jer retinol može povećati i osjetljivost kože na sunce te potaknuti snažne iritacije. Iako kombinacija nježnosti retinil palmitata i visoke učinkovitosti A313 kreme čine ovaj proizvod odličnim saveznikom u očuvanju mladolikosti kože, zimi je izrazito važno nadopuniti vašu rutinu dodatnim, hranjivim i hidratantnim proizvodima koji će koži pružiti cjelovitu njegu tijekom zimskih mjeseci. Uz redovitu primjenu, pravilnu njegu i prilagođene korake u hladnim danima, A313 krema za mnoge postaje ključna za održavanje zdrave i blistave kože!
Foto: Instagram
Objavljeno: 30.11.2023. u 10:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p